Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "30 v. sitten ihmeteltiin Ruokolahden leijonaa, mutta tämän kesän mysteeri Etelä-Savossa on Anttolan jäätelökioski"

Itäraja, pörriäiset ja Anttolan jäätelökioski ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheena.

Olen koko kesän ihmetellyt missä ovat ihan kaikki pörriäiset ja myös linnut olen kovin huolissani kun olen maalaisakka ja ne kaikki ovat olleet meidän yhteistyökumppaneita (eli missä me mennään) kertokaa minulle

Sirpa

Jos historia toistaa itseään kuulemme pian mitä juttuja Anna-Kristiina Mikkosesta kaivellaan ja levitellään.

Näkkäläjärvi, Strengell,...

En ymmärrä itärajan avaamista? Vastuutonta hakea sieltä polttoainetta tms! Ja pysyköön nekin siellä vain omalla puolellaan! Missä on valtioiden vastuu?

Huolestunut

Jo on laiskoja kepulaisia! Ruokakriisi uhkaa vaan ei viitsitä viljellä/eläimiä kasvattaa vaikka valmiit navetatkin! Eläimet antaisi lannatkin peltoon!

Syyttävä

Eräs ulkomaalainen nainen sanoi, että täällä hymyillään paljon mutta ajatteli, tuleeko se hymy aina sydämestä.

Hymy?

Entisen Mikkelin maistraatin päällikön poika olisi sopiva Mikkelin johtajaksi. Orpo tuskin olisi sitä vastaan. Vipinää kinttuihin päättäjät.

67v

Kiitos Jaana Strandman (L-S 23.7.) arvokkaasta kirjoituksestasi meidän kylien ihmisten puolesta. Kepu on kurittanut maataloustuottajia jo vuodesta 2015 lähtien. Nyt on viimeinen hetki korjata asia! Tsemppiä kevään vaaleihin.

Maajussi

S-ryhmä riisuttaa ravintoloissaan jakun mekon päältä, mutta nuoriso pääsee sisälle verkkatakissa ja lippahatussa! Onneksi voin boikotoida jatkossa!

Boikotti

30 v. sitten ihmeteltiin Ruokolahden leijonaa, mutta tämän kesän mysteeri Etelä-Savossa on Anttolan jäätelökioski. Siitä ei nimittäin ole muita havaintoja kuin alkukesän lehtikirjoituksissa.

Elämme erikoisia aikoja