Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kun ravintola vaatii aikuista naista jättämään farkkutakin narikkaan, koska näin heitä on ohjeistettu, pitäköön tunkkinsa"

Pimeällä pyöräily, sähkön säännöstely ja sairaanhoitajien palkat ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheena.

Onhan tämä häpeällistä että modernissa Suomessa voidaan joutua säännöstelemään sähköä ensi talvena. Vihreät ovat eniten syyllisiä tähän. Nyt tarvittaisiin sähkömyllyjä joka niemeen ja notkoon, saarelmaan.

Häpeän

Outoa on kun on omasta mielestään kovia työntek., esim sh:t yms., vaikka työ ei edes 1/8 osaa se mitä muilla? Silti palkan pitäisi olla isompi tai sama.

Reiluako?

Enää ei inise itikat eikä pörrää paarmat. Lämpöäkin on.

Nautitaan nyt

Ihmettelen, kun Kangasniemen julkisella facebook sivuilla antaa sivujen pitäjä mainostaa hyvin yksipuolisesti joidenkin tuotteita, mm. kirjoja. Ei siinä mitään pahaa, mutta olen ymmärtänyt, että ko. sivusto kohtelee kaikkia tasapuolisesti, eikä vaan joitakin!

Tasapuolisuutta

Kyllähän se olisi ollut mukava jos Mikkelin Satamalahti hanke olisi nytkähtänyt Eteenpäin vaan kun ei, ku essote vissiin kuppaa kaikki ja nekin rahat!

X

Kun ravintola vaatii aikuista naista jättämään farkkutakin narikkaan, koska näin heitä on ohjeistettu, pitäköön tunkkinsa. Minä en allejani esittele! Onneksi kaikki ravintolat eivät ole "ässejä".

Pöyristynyt

Sirpa, minulla ei ole mitään syytä kilpailla kanssasi. Selkeä ilmaisu on kohteliaisuus lukijoita kohtaan. Erisnimet (esim. ihmisten ja paikkojen nimet) kirjoitetaan isolla alkukirjaimella. Pää- ja sivulause erotetaan toisistaan pilkulla. Esim. Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

Se toinen Sirpa

Ajoin pe ja la yönä pyörällä keskustasta kolme km kotiin. Oli todella pimeätä! Pelottavan pimeätä kun ei ollut katuvaloja, tuliko paljonkin säästöä?

Huh

HUOM! Te kaikki ilta/aamuhämärässä kulkevat, varsinkin pyöräilijät, varokaa törmäämästä kulkuväylillä pitkin ja poikin lojuviin skuutinraatoihin!

Läheltä piti