Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kuinka moni etävanhempi huomioi elatusmaksuissa Kelan suosituksen"

Elatusmaksut, jätskikioskit ja koirat ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Mikä työssäsi nyt on vaikeinta, kysyin kokeneelta perushoitajalta. Vastaus tuli heti: "Jatkuva hoitajamäärän vajaus ja etten voi hoitaa sairastuneita siten, kuin toivoisin itseäni hoidettavan." Päättäjät, miettikääpä tätä!

AES

Kuinka moni etävanhempi huomioi elatusmaksuissa Kelan suosituksen. Maksut nousevat iän mukana, teinistä pitäisi maksaa 450-600 e tuloista/omaisuudesta riippuen. Maksatko sinä omasta lapsesta todelliset kulut?!

Kysyn vaan

Huomio Naisvuoren päiväkodin lasten vanhemmat sekä koirien pissittäjät! Päämajankadun puoleiset nurmialueet ovat koirien pissi- ja kakkapuistoa. Koirien omistajat eivät läheskään aina siivoa pois koiransa pökäleitä. Lapset juoksevat samassa nurmikossa, kun lähtevät päiväkodista. Hajut nurmikossa on hyvät koirille, mutta myös jalkakäytävän käyttäjille.

Muualla koiransa pissittävä koiraystävä

Tarttisko työssä nykysi suhteellisuustajua, jos jotai ei voi koneella tehdä, kuka sen tekee, tolpan juurele jätetyt kivet tai rikkoutuneet aurauskepit? Nurmikko ajetaan koneella, vaik jo ennestää melkein multa 'pöllyäis.

Hanttityötkin arvoonsa

Olen tullut siihen tulokseen, sairastettuani psyykesairautta vuosikymmeniä, että kohtuullinen lääkitys, ei liikaa eikä liian vähän.

Oma kokemus

Kun seuraa mediaa, tuntuu ettei mistään muusta enää puhuta, kuin tunteista.

Tunne

Mekin ollaan kaivattu Anttolaan jätskikioskia. Tuumasta toimeen, me tuodaan se torille ensikesäksi. Samalla verestetään vanhoja muistoja.

Kesä ilman jäätelöä

Ei ollut meidän aika 25.7. Rantissa Kouvolan tiellä klo 19. Näin vain takana tulevan valot kauvempana. Valotonta en nähnyt.

Enkelin siivet välissä!!

Essoteko kuppaa rahat? Eiköhän sairastelu, ylensyöminen ja sen hoito, vanhustenhoito, lasten ja nuorten heitteillejättö, kuluttaminen ja roskaaminen ole ihan omia. Ylimielisyys ja solvaus kyllä rehottaa.

Näinkö on

Polkupyöriin on keksitty valot, niitä on tehokkaitakin. Turha syyttää katuvaloja.

Pyörän valoilla pärjää parhaiten

Pyöräilijä, laita valot päälle ja kypärä päähän. Itse voit vaikuttaa.

Valoja päälle

Viljelijä, joka et seuraa peltosi kuntoa ja säret työkalusi. Sait reilun korvauksen, joten on kohtuutonta mennä vielä valittamaan medialle tapahtuneesta.

Joku tolkku

En ymmärrä, muiden pitäisi ajaa sh palkkoja vaan ne ei muille, esim. Metsäala, vaikka siellä oikeasti kuluttavat/raskaat työt ja huolta hiilinieluista!

Puolin ja toisin

Taas kerrotaan Prisma halvin, vaikka toisessa vertailussa vain yksi Prisma Suomessa oli halvin ja toisessa Lidlistä otettiin mukaan naposteluporkkanat.

Ostaja

Heinäkuu. Valot laitetaan pois päältä yöllä, ihmetellään tihutöitä torilla, hyvä on rikkoa paikkoja pimeässä! Mitä säästöä tämä on?

Haloo

Sitä ei usko ennkun itse näkee minkälainen "kastijako" on sairaanhoitajien kesken eli työt ei tule tehtyä ennekun saadaan marssijärjestys kohdalleen kun ikävä kyllä näin se on.

Sirpa

Kuolemaan johtanut pyöräilyonnettomuus. Liikenne-esteet ilmestyivät paikalle monta viikkoa sitten kesäkuussa ja töröttivät joutavina paikallaan haitaten koko ajan päivin öin kevyen liikenteen käyttöä. Olisiko osoitus myös siitä, missä aikataulussa katutöitä ja muitakin kaupungin hommia hoidellaan.

Surullinen opetus