Sano se | "Kertokaa rikkojat, miksi tarve hölmöillä"

Asuntokauppa, energiatyöryhmä ja musiikin voima ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Mikä on ihmisten oma vastuu tapahtumissa? Herkästi syyttävä sormi osoittaa pois itsestä. Kolme sormea kuitenkin näyttää itseen päin. Toivottavasti viime päivinä Meitä puhutellut tapahtuma panee itsekunkin hoitamaan lainkin edellyttämät toimenpiteet. Tarkistamaan, onko kulkuneuvoni valot, edessä ja takana kunnossa? Onko jarrut ja vaihteet kunnossa? Ja tärkein, olenko itse ajokunnossa? Sitten voidaan katsoa muiden lain noudattamista.

Eikö vain

Elämme perin erikoisia aikoja, kun aikamme siteeratuin tutkija, filosofi ja johtava kriitikko Noah Chomsky totesi viime viikolla haastattelussa, että tämän hetken Amerikassa on sananvapauden tila paljon huonommalla tolalla kuin se aikoinaan oli Neuvostoliitossa.

Sananvapaus, kenelle se suodaan?

Huolehditaan itsestämme, kannetaan vastuumme ja kunnioitetaan toisiamme. Opetetaan nämä tärkeät taidot myös lapsillemme.

Hyväksytty elämä

Kaija Ahonen on kaupunkilehdessä kiteyttänyt ajatukseni. Olen huolissani ongelmakäyttäytymisen syistä. Lapset ja nuoret tarvitsevat turvalliset rajat, jonkun pitämään niistä kiinni. Lapsissa ja nuorissa on nähtävä ennen kaikkea hyvä.

Aikuiset auttakoon

Vähävaraisista perheistä tulevia saattaa ärsyttää, kun ei ole varaa torin tarjontaan. Nuorille oma nurkkaus, josta halvalla tai ilmaiseksi jotain saisi. Kertokaa rikkojat, miksi tarve hölmöillä.

Kaiken kansan tori

Kiitos Relanderin ponitallille. Vantaalainen lapsenlapsi pääsi lomallaan osallistumaan ohjatulle talutustunnille, jolla ohjaus oli sopivalla tavalla osallistavaa ja kannustavan ystävällistä.

Isoäiti

Kun ajoväylälle laitetaan liikenne-este siinä pitää olla merkkivalo pimeällä! Tietysti myös valot pyörässä!

Oikeus ratkaisee

Valvontakamerat aika tehokkaita....pimeällä torilla!!!!

Toimiiko

Lintuja, hyönteisiäkö ei ole? Pääskyjen, peippojen, pajulinnun ym. konsertit kesäpaikalla mykistää pihapiirissä ja lähimetsissä. Hyönteiset varmistavat mahtisadon puutarhassa taivaan Isän kunniaksi ja jaettavaksikin kenellä ei ole.

Jumala on hyvä

Huumeita liikkuu urheilupuolella. Nuorten vanhemmat, huomioikaa.

Nähty, koettu

Jos sinä Sirpa et ole tehnyt hoitotyötä, älä esiinny asiantuntijana. Ällöttää. Hoitajat eivät voi tehdä työtä niin hyvin kuin koulutus/tieto/taito antaisi valmiudet. Siitä tulee eettinen, jatkuva ahdistus, riittämättömyys. Valvirastakin lähteneet hoitajat tietonsa poistattaneet. Hälyttävä tilanne. Päättäjät nukkuu.

Kaikkitietävä

Hyvät sh:t, tiedoksi muillakin aloilla painetaan töitä hiki hatussa itsensä uuvuttaen. Työvoimapula myös meidän firmassa – kukaan ei halua tulla töihin koska täällä joutuu tekemään töitä.

Viisas pääsee vähemmällä

Ei ole ihme, että asuntokauppa ei käy, Osuuspankilla on niin tiukat lainaehdot ettei kukaan saa lainaa, Etelä-Savo taantuu mutta eipähän tarvita niin paljon henkilökuntaa kun ei ole asiakkaita, ennen omistajäsen oli arvossaan.

Pettynyt

Suur-Savon hallintoneuvoston jäsenet yrittävät vaikuttaa energiatyöryhmän toimimiseen ulkodemokraattisin keinoin lobbaamalla lehden kautta. Kyllä valtuusto saa tarvittavan tiedot.

Työryhmälle työrauha

Pyörässä on valot ja hyvät onkin. Ei ne silti mitään Vegasin loistoa luo. Ainakin kaupunkialueella kaduilta löytyy lojumassa mitä kummallisimpia juttuja, ei niitä ehdi pimeällä väistää.

Pyöräilijä

Syyttävä syyttää jusseja laiskuudesta (LS 26.7.) mutta kyse ei ole laiskuudesta. Yksikään demari ei tekisi yhtään mitään ilman palkkaa.

Persu-jussi

Olisko nyt aika MPn vaihtaa valmentajaa, ennenkuin aika loppuu. Kaksi joukkueellista pelaajia, eikä hommasta tule yhtään mitään.

Kriitikko

Ns. Kettutytöt ovat "vapauttaneet" minkkejä Suomen luontoon. Meidän rannalta ne tuhonneet kaikki vesilintujen pesät!

Flatus

Olipa kerran kesällä rankan työpäivän jälkeen iltapäivä torilla. Jazz-mies orkestereineen ja saksofoni täytti ilman. Työ unohtui. Nyt taiteilija on kuollut mutta musiikkia jatkavat muut. Tulkaa iloksemme puistoon tai torille!

Please!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka