Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Seuraavalla kerralla kunnallisvaaleissa äänestänkin konsulttia"

Sähkön siirtomaksut, konsultit ja festarijonot ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Siekkilä. Entisen Siwan edusta ja tunnelin suu on hirveässä kunnossa, löytyy valumaa ja kuoppaa... Yli pitäs päästä muutenkin kuin lentämällä.

FillaRistiå13

Röyhkeät varkaat vieneet kaikista lukoista huolimatta omaisuuttani 36 v ajan L-lammella vähitellen. Kahdesti olen kertonut poliisille ja ihmettelen ettei teknistä tutkintaa aloitettu. Luvaton tunkeutuminen toisen kotiin on vakavampi rikos kuin pyörävarkaus. Asia yritetty laittaa terveyteni piikkiin.

Kaikkien kiusaama

Kyllähän se viimeistään silloin kun itse olet hoidon ja hoitajan tarpeessa ja niitäpä ei enää riitä kuin puhelinhoitoon, niin mietippä voisiko nuoria houkutella alalle ennenkuin vanhat loppuu. Työolot/palkat kuntoon!

Lappu luukulla

Sairaalasta ei saa paikan päällä rokotusaikoja?

Mummeli

Minä kovin ihmettelen kun huudetaan säästä sähköä, mutta se suurin ihmisten "kusetus" on sähkön siirto, joka pitäisi saada oikeasti pois eli jo sähkö maksaa 50 e niin siirto päälle 150 e eli kysymys kuuluu onko kaikki oikein.

Sirpa

Ei jussien apurahasta tietoakaan vaikka Leppä suu vaahdossa lupasi hieman kahvirahaa heille. Tämä hallitus vähät välittää maataloudestamme.

Tämä on nyt todistettu

Kiitos kaupunki uusista asfalteista Lähemäen kevareille, saatiin hiekoitussepelit viimein pois. Voisi kokeilla myös torille.

TJ

Mitäpä jos tämä liiallinen puhtaus heikentää ihmisten kykyä selviytyä kaikkea luonnon aiheuttamaa vastaan. Joskus opetettiin, että vahvat selviytyvät.

Pohtija

Seuraavalla kerralla kunnallisvaaleissa äänestänkin konsulttia.

Heka

Kake R. on stara. Ei ole urallaan ryvettynyt mitenkään. Harmi, että emme ehtineet näkemään staraa livenä kesätapahtumassa Mikkelipuistossa hitaan jonotuksen vuoksi.

Teltan ulkopuolelle jääneet

Muutenkin ollaan melko lailla suossa, niin vielä eriskummallinen tulipalo.

Kovan onnen Mikkeli