Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Essote pahoittelee epäkohtia

Vammaisten kuljetuspalveluista viitaten Länsi-Savon kirjoitukseen: Pahoittelemme kuljetuspalveluasiakkaillemme tapahtuneita kuljetuksiin liittyviä epäkohtia.

Toivomme, että kuljetuspalveluasiakkaamme ovat yhteydessä kuljetuksiin liittyvistä epäkohdista suoraan Essoteen. Näin voimme seurata tarkemmin ja tiiviimmin kuljetuspalveluiden toteutumista sekä kehittää suunnitellusti sosiaalihuoltolain-, vammaispalvelulain ja erityishuoltolain mukaisia kuljetuspalveluja yhteistyössä Sansia Oy:n kanssa.

Jatkossa kiinnitämme entistä tarkemmin huomiota palautteisiin.

Palautteet voi toimittaa kirjallisesti Omatorille osoitteeseen Porrassalmenkatu 21, 50100 Mikkeli tai sähköisesti www.essote.fi/palaute. Myös Essoten toimintayksiköiden henkilökunta ottaa vastaan palautetta ja välittää palautteen eteenpäin käsiteltäväksi.

Essote tekee kaikkensa, että vastaavia tilanteita ei enää pääsisi syntymään asiakkaillemme. Järjestämme Essoten ja Sansian kanssa säännöllisiä arviointi- ja yhteistyötapaamisia. Jatkossa korostamme ja kiinnitämme entistä tarkemmin huomiota asiakkailta saatuihin palautteisiin. Edellytämme myös palvelun tuottajalta välitöntä puuttumista ilmenneisiin epäkohtiin.

Nina Lukkarinen, Eeva Häkkinen

Kirjoittajista Lukkarinen on Essoten vanhus- ja vammaispalvelujen vs. palvelupäällikkö ja Häkkinen vs. vastuualuejohtaja.