Sano se | "Mitähän tästä kaupunginjohtajahausta tulee"

Jääkiekkoilijoiden kesä, johtajahaku ja epävakaiset säät ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Jos perheessä on elämänhallinta tai vastuunkantohaasteita, perhe on velvoitettava ohjaukseen. Lapsi tarvitsee vastuullisen huoltajan. Ja koko yhteiskuntamme hyvään ohjaavien sääntöjen noudattamista. Säännöt tiivistettävä oleellisimpiin. Perheohjauksella eroon lastensuojelun huostaanotoista.

Vahvistetaan vanhemmuus

Kiitos Olli, että otit jääkiekossa esiin heidän kesälomailun, juuri ennen kilpailukauden alkua ovat lomalla? Eihän tämä onnistu yksilö-urheilu puolella.

Kunto romahtaa

Olipa neronleimaus ministeri Ohisalolta siirtää kiintiötä lastenhoitoon isovanhempien käyttöön. Kyllä minä otan sovun säilymiseksi kaikki vaippaikäiset lastenlapset hoitooni, samalla kun vaihdan omani niin hoituu myös lastenkin vaipanvaihto.

Neljä lasta ja kymmenen lypsävää hoitanut

Yhteiskunnallamme alkaa olla ongelma. Kuka ei ymmärrä tai ketä ei kiinnosta elää vastuullisesti, kukaan ei velvoitakaan. Miksi vastuuttomat saavat yhteiskunnalta monesti paremman huolenpidon kuin moni muu.

Pyörä ympäri

Valistusta on liian vähän ja asennekasvatus onnetonta. Ettei kukaan vaan loukkaannu. Ikävä kyllä moni loukkaantuu, jopa kuolee, tai ainakin pahoittaa mielensä jonkun holtittoman käytöksen takia.

Hyvän arvo

Suomi on tuhansien sääntöjen maa. Tarviiko niitä noudattaa.

Säännöt roviolle

Mikä on ammattilaisissa, jotka eivät tartu havaitsemiinsa epäkohtiin. Auttaako pehmeät keinot ja lällytykset. Epäkohta tarvitsee aina uuden suunnan näyttäjää, ja jonkun joka huolehtii paremman kurssin pysyvän.

Hyvempi elo

Nykyään ainoa työväen, maanviljelijöiden ja pienyrittäjien puolue on Perussuomalaiset.

Piste

Välillä tulee vesisadetta ettei luonto kuivu. Meteorologit kutsuvat sitä epävakaaksi sääksi.

Näin on

Haukivuorelaiset onnistuivat savolaisessa kateudessaan karkottamaan ahkeran ulkomaalaistaustaisen yrittäjän, Summer Clubin perustajan. Pitää olla syntynyt Haukivuorella ja kuulua sisäpiiriin, jotta saisi kannustusta. Kielitaitoa ei arvosteta, kun itse ei osata. Savo riittää. Sehän täällä tiedetään, että...

Kateus vie kalatkin vedestä

Onnea Jarno Strengell.

Rehellisyys maan perii

Totta puhut Pekka Mäkinen (LS 1.8.2022) suomalaisen median omaksumasta yhden totuuden politiikasta. Sehän on kuin suoraan Venäjältä! Trump on mainettaan parempi, kun vertaa nykyiseen Bideniin. Koronarokotteet kyseenalaisia ja sateenkaari asiasta ei saa sanoa mitään kielteistä. Mikä meitä oikein vaivaa?

Mielipiteen vapaus

Mitähän tästä kaupunginjohtajahausta tulee. Ihmeellistä peliä. Ensin hakemuskäsittely. Sitten lisäetsintä ja nyt konsultti vielä jälkikäyttönä. Eiköhän järjestys nyt olisi pitänyt olla päinvastainen ja vielä vahva konsultti etsimään vahvaa johtajaa ulkopuolelta näiden hyörijöiden.

Kokematonko valitsijaryhmä

Tosi on en ole hoitaja, mutta hoidossa olen ollut ja hyvässä puolitoista kuukautta ja he kertoivat minulle heitä painavista asioista, kun minulle oli kuulemma helppo puhua. Minulla on ikävä niitä kaikkija tyttö kultia Kangasniemeltä .

sirpa

Ihanaa alkaa uusi päivä ja kuunnella Mikko Maasolaa radiossa.

Kuuntelija

En ole unelmieni työssä, mutta sen avulla olen saanut unelmani toteutettua.

Onnellinen

Nyt rokotusluukku heille joilla ei ole puhelinta ja nettiä, mutta jaksavat vielä tulla sitä pyytämään.

Vähävarainen tai ei

Kansanterveys. Lihasvoima. Maalaisjärki. Vastuullisuus.

Teemat

Kylläpä kommentoijissa on paljon niitä, joille iloa tuottaa ja elämän onnea lisää toisten vastoinkäymiset. Yleensä se viestii epäonnistumisesta ja katkeroitumisesta omassa elämässään.

Reppanat

Etelä-Savossa saa ihanaa ruokaa, vain yksi puuttuu: vegaanivaihtoehto! Helppo ja halpa houkutin eikä kenenkään tarvitse jäädä kotiin.

Herkutteleva perhe

Mp:n peli sunnuntaina näytti että ei oo homma hanskassa. Esim. MP lähtee hyökkäämään etenee vastustajan kenttäpuoliskolle. Mitä sitten tapahtuu... lyödään "liinat" kiinni ja syötellään paniikissa alaspäin aina omalle maalivahdille asti joka sitten hädän hetkellä yrittää syöttää jollekin. Tämäkö on MP:n taktiikka pelata. Kyllä käy ohrasesti jos ei pelitapaa muuteta.

Teepee liimanäppi

Helppo keino vähentää sähkönkulutusta on saunomisen vähentäminen.

67v

Lintilä kehuu hallituksen energiapolitiikkaa. Mutta jos talvella joudutaan energiakriisiin, niin se on yksinkertaisesti hallituksen vika. Hallitus on silloin epäonnistunut. Et punctum.

Mauri

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka