Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kuka pyysi? Savonlinnan kaupunginhallitus!"

Mikkelin kaupunginjohtajahaku, Tesla ja ruuan hinta ovat tällä kertaa aiheina tekstaripalstalla.

Satama-alueen kehitys nytkähti hienosti eteen päin! Teslojen latauspiste parhaalle paikalle. Olisikohan kannattanut käyttää konsulttia?

Kaupunkilainen

Tiliasiakkaana on helppo seurata kassakuitista kauppiaitten yleistä hintojen nostotahtia. Ukrainan sodalla ei ole mitään yhteyttä kaikkiin korotuksiin, vaan ahneus on huipussaan.

Opiskelija

Ristiinan terveysasemalla erittäin hyvä palvelu. Kiitos hoitajat ja lääkäri.

Amorion

Kasvattakaa lasta, eli ohjatkaa oikeaan suuntaan ja rajoittakaa lapsen terveellisen ja turvallisen elämän takaamiseksi, yhteiskunnan sääntöjen puitteissa. Lapselle hyvä elämä oppia ja olla hyväksytty oma itsensä.

Please

Hyvät opettajat, ottakaa tarvittava "niska-pers-ote" luokassa heti alkuunsa. Varhaiskasvatus ja koulu ei ole mitään palvelulaitoksia vaan ammattilaisten on tarkoitus kasvattaa ja opettaa. Oppilaat ja vanhemmat sietäkööt tämän.

Pisa

Reppanaksi muita syrjivä voi korjata asenteensa. Koulut alkaa ja kotien/työpaikkojen/eläkeläisten käytös ja sanat huokuu pahaa. Alistaminen ei sovi kenenkään suuhun. Käytös on vaikea asia kun ei itse ymmärrä omaa suunsoittoaan. Mitä on hyvä käytös?

Etsi oppi!

LS: "Savonlinnan Janne Lainetta pyydetty hakemaan Mikkeliin". Kuka pyysi? Savonlinnan kaupunginhallitus!

Joutoneuvos 85 v.