Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Rahan määrä mittaa kumarruksen syvyyden"

Osuuspankit, opettajat ja eläkkeet ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Taloustaito-lehti teki laajan kyselyn keväällä -22 pankeista. Kyselyssä arvioitiin neuvontapalveluiden laatua. Osuuspankit (paitsi ns. koivunlehtipankit) sijoittuivat lähes kaikessa viimeiseksi. Eikö tällaisten tulosten jälkeen olisi alettava miettiä ns. asiakkaita ja heidän tarpeitaan ja sitä mitä pitäisi tehdä. Siihen ei auta johdon mammuttitauti. Ja päättäjät, älkää suostuko aivopestäviksi. Isot pankit kun eivät pärjää pienemmille.

MOT

Opettajan koulutuksesta siis puuttuu nykyisin paljon tarvittavat taidot, kuinka tunnistaa lapsen ohjauksen tarpeet ja kehittämiskohteet, kuinka ohjata erityistä tukea tarvitsevia, kuinka kohdata jokaisen yksilölliset oppimispiirteet. Ymmärrys erilaisuudesta, tietoa ja taitoa kohdata yksilö ryhmässä, tarvitaan.

Voi elämän koulu

Jämäkkyys opettajille sallittakoon, silloin kun siihen on opettamiseen ja hyvän elämän ohjaukseen tarvittava peruste.

Hyvä lapsuus

Tsemppiä, Voimia ja onnistumisen iloa kaikille koululaisille, opiskelijoille ja kouluissa työskenteleville!

Marita

Jokohan Jalostajan hernekeitto purkin uskaltaa ostaa? Onko proteini lisää havaittu?

Mietiskelijä

Mitä jos nämä kaiken tietävät neuvojat kysyisivät siltä kivuliaalta monisairaalta: tarvitsetkoa apua tai juttuseuraa tms iänikuisen syyllistämisen sijaan... Voisipa olla apuakin.

Ensimmäinen kivi

Koko ikänsä töissä käyneet ja maksaneet eläkkeensä, ei nosteta eläkkeitä vain takuu ja yrittäjien nostetaa, vaikkeivat ole tarpeeks maksaneetkaan omiaan!

Miksi

Kyllä käy sääliksi eläkeläisiä kun ensin maksat korkeampaa veroa kuin työläiset ja kasvatat nämä ja sen jälkeen muutut näille ongelmajätteeksi.

Säälittää

Rahan määrä mittaa kumarruksen syvyyden. Nyt on tapetilla Rovanperän mammona, eli kuinka hänen potti kasvaa. Se asia tuntuu olevan tärkein asia mediassa. Raha on suurin epäjumala maailmassa.

Ei mulla muuta