Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Rotat lisääntyy, kun jätelakia rikotaan avokompostoinnilla"

Eläkeläisten arvostus, rotat ja toritapahtumat ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Hallitustorin Lastenmaailma -tapahtuma ilahdutti valtavaa määrää lapsia huoltajineen. Parhautta oli, että lapset saivat pomppia ja touhuta tapahtuma-alueella ilman minkäänlaista musiikkia, valoefektejä tms. häiriötekijöitä. Tori täyttyi ilon kiljahduksista ja naurusta, mikä on musiikkia parhaimmillaan! Kiitos Janne Moilanen ja yhteistyökumppanit! Tätä lisää!

Kaija Ahonen

Työssä lähes 50 vuotta. Siitäkin monta vuotta ilman eläkekertymää. Omashoitajana osuuttani hoitanut kykyni mukaan.

Pistä paremmaksi

Missä meni vikaan!? Veitten jätekuorman ja maksoitten, silloin se on jätettä. Kiltisti tehty.

Mielensä pahoittanut

Kiitos sunnuntain Länsi-Savossa olleesta mielipidekirjoituksesta "Suur-Savon Osuuspankin fuusio on väärä strateginen valinta" neuvoksille.

Tuulikki Kaasinen

Kyllä me kuulkaas eläkeläiset teitä ja teidän tekemään työtä arvostetaan. Tehkää tekin samoin meille nyky-keski-ikäisille. Työelämä on muuttunut, aina teillä ei ole ollut rankinta. Yleinen arvostus myös meidän osaamista ja tietoa kohtaan voisi olla parempaa, eläkeläisen nuorempien väheksyminen ja "minä olen aina oikeassa"-asenne on säälittävää.

Äiti ja lapsi

Ymmärrys kohdata yksilö, erilaisuus ja olla ihminen toiselle. Tuntuu olevan ongelma aikuisuudessa josta mallin lapset imevät. Kukaan ei pysty meitä täysin hallitsemaan, edes ymmärtämään, mutta suuri uhka olemme me itseämme oikeanlaisina pitävät. Ei opettajat! Apua saa ongelmiin ammattilaisilta.

Kysy, älä arvaile

Kylläpä on houkutteleva kaupunki. Valot poissa, rotat juoksee, pimeä satama ja pimeät päättäjät. Kirjasto vielä kiinni, säästetään oven saranoissa.

JT

Nyt ruvetaan odottamaan koska meidän suojellut ja vaalitut norpat sairastuu mursujen lailla minä ainakin pelkään aika pahasti.

Sirpa

Rottien torjunnasta pois 5000 e. Halosen jatkokausi ilman tavoitteita 200000 e.

Rotat voitti

Hei me kaikki, miten superhyvät kesäsäät meille annettiin koronakoettelemuksien vastapainoksi.

Ymmärsimmekö

Nöyrä kiitos Essoten Kotisairaala ja Ensihoito, huipputiimi, piditte hengissä!

Suonet hukassa

Rakas Mannisen Minna. Katsoisin mielelläni sääennustuksiasi, mutta pelkät taulut eivät riitä, olisi tarpeellista myös kuulla, mitä sanot. Mutta kuulen pelkkää papatusta. Mette ääntää selvästi, kuten kaikki muutkin tytöt ja pojat, mutta Minna... paremman toivossa.

Vanha

Olen tullut siihen tulokseen, että ensimmäisenä mieleen tullutta ajatusta ei kannata aina sanoa.

Möläytys

Antakaa nyt te ylivaativat vanhemmat, lapsillenne koulussa oppimisrauha! "Lapsen hyvinvointi alkaa kodista", viestii emeritusprofessori Lea Pulkkinen uudessa kirjassaan. Keskittykää siellä kotona hyvään vanhemmuuteen.

Länskärin koulujuttuja ihmettelevä

Vai rottien torjunnan lopettaminen tuo säästöjä? Rotat lisääntyy, kun jätelakia rikotaan avokompostoinnilla.

Tarkkailija

Vaatikaa Mäntyharjun vanhemmat koulukyyditys uusiksi. Esim. Pikku koululainen jätetty 17 km päähän kodistaan ym. Onneksi kesäaika. Kyllä nyt säästetään todella väärästä asiasta, paikallistuntemusta ei navigaattori päihitä koskaan.

Toimikaa!