Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Ensin ostavat kalliin auton ja sitten maksavat itsensä kipeäksi sähköstä"

Sähköautot, liikenneturvallisuus ja ydinvoimala ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Mäntyharjun päättäjät vähentäkää ns. ikityöttömien sänkyyn elättämistä ja huolehtikaa tulevista veromaksajista eli koululaisista että pääsevät turvallisesti koulutielle.

Totuus

Onko Suomi ajatellut velottaa Ranskaa Olkiluodon ydinvoimalan vuosien viivästymisestä? Yleensä nii tehdää. Taitaa vanhentua ennen käyttöön saamista!

Velkoja

Kysykää kepusta apua maanviljelijät kun olette niitä hallitukseen äänestäneet ja saattehan te niitä maataloustukia ja loput metsästä eli sahalle tukkia!

Tueton

L-S lauantai 13. 8. Mäntyharjun kyytisekoilusta. Aika outo oli lausunto:... tehtävämme on ensisijaisesti opetus ja ohjaus. Mielestäni myös koululla pitää olla ensisijaisesti huoli lasten turvallisuudesta.

Mummi

Jalkakäytävä vajaat 2 m. Polkupyörät, kilpapyörät, sähköpotkulaudat, lähes kaikki ilman soittokelloa, kiire päällä. Missä jalankulkija?

Kadullako

Kaunis kiitos henkilölle, joka vei kadottamani autonavaimen Graanin Prisman infoon 13.8.

Kiitollinen

Nauran näille jotka ovat menneet vasemmiston halpaan ja ostaneet sähköauton. Ensin ostavat kalliin auton ja sitten maksavat itsensä kipeäksi sähköstä.

Ei ilmastovouhotukselle

Ne perunat jotka olen ostanut "ovat olleet hyviä voi-pottuja " ainoa vika on että ne ei ole viljelty meillä päin vaan laitilassa että tälviisiin.

Sirpa

Pientä omaishoitajan palkkiota saavana odotin kovasti, että elokuun alusta tulisi korotus palkkioon. Mediassa sitä niin rummutettiin, että etuuksia nostetaan, vaan eipä sitä korotusta tullut. Omaishoitajan työ on todella aliarvostettua. Vaikka hoitajien palkat on pieniä, niin kysynpä vaan kuka alkaisi tähän työhön lähes palkatta.

Väsynyt omaishoitaja

Puurakenteinen Urpolan koulu nousee päivä päivältä korkeammalle!

Hienoa rakentamista