Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Miksi tätä 0,5 miljoonaa vuositasolla maksavaa turhaketta edelleen ylläpidetään?"

Mikkelin lentokenttä, kirkon toiminta ja pitäjien elinvoima ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Mikkelin lentokenttää ei lehtitietojen mukaan tarvitse puolustusvoimat, alueen yritykset eikä Mikkelin veronmaksajat. Arvon päättäjät voisitteko perustella miksi tätä 0,5 miljoonaa vuositasolla maksavaa turhaketta edelleen ylläpidetään?

Kysyn vaan

Aivolisäkkeellä on olennainen osa säädellä elimistömme toiminnan tasapainoa. Sen työ vaatii ravinteita, riittävän terveellisen, monipuolisen ruokavalion. Säilöntäaineet, liika suola, väriaineet ja maunvahventeet häiritsevät hermokuitujen työtä. Ravintoainepitoisuudet selville.

Hyvä terveys

Mikkeli on maaseutukaupunki. Iso osa potentiaalia ja väestöä elää pitäjillä. Siellä yrittäminen on osa elämäntapaa. Ei pidä kuihduttaa elämää yrittäjän ympäriltä. Jos elämäntapa kuolee, yrittäminen ehkä sen mukana.

Vireät kylät

Kirkkoon kuuluvat ihmiset ovat isänmaallisia ja yhteisvastuullisia, koska seurakunnat ylläpitää sankarihautoja ja harjoittaa diakoniaa, vaan teot näyttää onko arvot kunnossa ei tyhjät puheet.

Kirkon puolella

Onpahan kisaa tuokin kuka eniten tehny ja mitä. Kaipa mielelle pönkitystä on jollain haettava vanhanakin. Kannattais mainita myös saadut avut, apujoukot, saadut tuet ja neuvot. Minä itse on soopaa yhtään missään. Eläkkeet ja sosiaaliset tuet.

Järjestelmä