Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Mikkeli-Haukivuori bussiaikataulu on maamme sekavin"

Tekstaripalstalla jatkuu keskustelu pääministerin kohtelusta, Mikkelin energiakuvioista sekä sähkön hinnasta.

Pääministeri tekee pitkää päivää ja edustaa paljon. Hän on myös äiti ja aviopuoliso eikö perheen kanssa vietetty aika menee kaiken piletyksen edelle. Pitäisi ehkä miettiä ura valinta uusiksi ja ruveta koko päiväiseksi pilettäjäksi.

Mummeli 70v

Meillä päin kohtelua, jota Sanna Marin on yksityiselämästään saanut julkisuudessa osakseen, kutsutaan kiusaamiseksi.

Hävettää

Mikkeli-Haukivuori bussiaikataulu on maamme sekavin. Ei se ole edes farssi.

Se on tragedia

Bussi keskusta-lehmuskylä tyhjillään lähes aina raviradantien kohdalla. Pikkubussi tilalle.

Säästöjä

Tummanruskea hevonhierakka tervehtii Mikkeliin saapujaa Kuopion suunnasta tulijaa ja muuallakin. Leviää nopeasti ja todella ruma ja harmillinen monelle viljelijälle, kuten myös valvatti! Poistakaa jätesäkkiin kostealla säällä,ettei siemenet varise!.

Ruskeako Mikkelin tunnusväri

Kunpa joku työpaikka mainostaisi pysyvyyttä. Ei kehitettäisi uutta, ei tarvitsisi liikaa joustaa, eikä aivokapasiteettia virittää äärimmilleen, jatkuvasti. Parhaatkin osaajat uupuvat. Moni asiakas kiittäisi myös, että jokin asia olisi pysyvää. Kehitys on jo nähty. Nyt parhaat palat pysyviksi.

Jes

En tiedä pärjääkö jatkossa vain semmoiset kahvilat ja ravintolat, joissa on elämäntavan yrittäjä, jolla on raaka-aineet omasta takaa ja itse myös valmistaa myymänsä. Ja asiakkaat hyväksyvät sen, että auki ei voi olla 24/7. Suurteollisuus taitaa romahtaa. Pieni on kaunista.

Ihminen ihmiselle

Miksi Mikkelin kaupungin energiaryhmässä ei ole talouden ammattilaisia mukana?

Ihmettelevä veronmaksaja

Tuo noitavaino Sanna Marinia kohtaan alkaa jo tympiä. Kun jokaisessa lähetyksessä sitä jauhetaan. Kuinka hänen rentoutuminen saa kai Putinin porukat tulemaan tänne. Asiaan vois ottaa toisen näkökantin – nimittäin sen kuka ja missä tarkoituksessa kuvat otettiin ja levitettiin. Onko takana joku trollitehdas. Sellainen pääministerin ym vaarantaminen on tutkittava ja tuomittava. Muutamat kansanedustajat tuntuvat vaatimuksineen kovin omahyväisiltä. Tsemppiä sulle Sanna Marin!

Sk

Lämpölaitosta ei saa myydä ulos! Laitoksesta saadaan tupaan halvalla lämpöä! Tähän ei vaikuta maailman murheet. Turvetta ja puuta riittää! Jossain vaiheessa voimme lapioida kattilan alle vaikka atomia! Ulkopuolinen on vaarallinen "olio"!

Järkeä tupaan

Olin menossa lääkäri Miettiselle Porras salmenk.vast.otto,lääkäri tuli APT luona vastaan, sanoi, käyn kengänauhat ostamas ja sit lähetää.

Näin -70 luvulla

Ihmisen itselleen käyttöön otetun ja itseään varten muokatun ekosysteemin täytyy pysyä rikkaana. Säätäkää monimuotoisuuden laki. Muuten kohta jäljellä on vain nilviäiset ja muut öttiäiset.

Viisas ihminen

Iso kiitos Haukivuoren Wanhan Sahan ja Wanhan Osulan porukalle. Mitä Haukivuori olisikaan ilman teitä!

Yksi monien puolesta

Mihin yhtäkkiä katosi Pankalammen uimarannan laiturilta ponnahduslauta, josta lapset ja nuoret voivat hyppiä?

Tylsistyneen pojan äiti

Eikun Mikkeli kriisikunnaksi ja Hesasta tulee asiantuntijat kertomaan miten hommat hoidetaan. Halonen, Riihelä ja Siiskonen voi mennä vaikka mustikkaan.

Dirty Harry

Sirpa ei ole tainnut oikeita kerjäläisiä nähdäkään.

Realisti

Nyt sitten sähkö on mallissaan minun entinen hinta 4.78 ja uutta tarjotaa 13.50, jota en hyväksy en ollenkaa älkää kukaan muukaan tehkö että hyväksytte.

Sirpa

Jääkiekkoseura Jokerien uusi syntyminen yskii. Taitaa Venäjän rahoitus muuttaa muotoaan.

Heka

Marìinin mopo karannut käsistä.

Demari

MP:n kokoonpanosta puuttuu yksi avainpelaaja. Onko loukkaantunut, boikotissa vai saanut peräti potkut. Joonalle olisi nyt todellista käyttöä joukkueessa sarjapaikasta taisteltaessa. Voisiko seura kertoa, onko mies vielä syksyn kuvioissa mukana.

Fani

Poliisit voisivat rauhoittaa liikennettä ja mopo poikien "taidon näyttämistä" Lentokentänkadulla. Siellä autoilijoille näytetään käsimerkkiä.

Liikenne säännöt kunniaan

On ehdotettu atomivoimaa Mikkelin lämmitykseen. Siinäpä nerokas ajatus!! Puut säästyisivät tuottavampaan toimintaan. Puuta poltettaessa hyötysuhde ei ole kovin hyvä! Atomimyllyn ei tarvitsisi olla iso, jolla pieni mikkelimme lämmitettäisiin! Ilmansaasteita ei tulisi ollenkaan! Puun kärrääminen jäisi pois. Liikenne vähenisi. Tiet kuluisi vähemmän. Luulen, että säästöjä tulisi paljon!

Atomi

VR kompuroi jatkuvasti. Missä vika?

67v

Vanhusten hoitopaikoista pula, miksi täälä lopetettiin esim. Kyyhkylä. Hyvät toimivat tilat, työntekijöitä ja ihmeteltii jo silloin mitä seuraa.

Nyt nähhään

Lapsen on tultava huomatuksi ennen kaikkea hyvässä, mutta myös pahassa. Perheen on ymmärrettävä vastuunsa, ja opetettava myös jälkikasvunsa vastuulliseen käytökseen. Jos hölmöilee, siitä täytyy olla seurauksensa. Kuka käskee vanhempia, jos eivät toimi näin, kun kuitenkin pitäisi.

Äitisi

Jatkuva ylihygienisyys heikentää ihmisten sietokykyä. Ja hoitajapulan takia näköjään mennään siihen luonnolliseen suuntaan, että ihmiset heikoimmasta päästä lähtevät. Epäluonnollisuus kun kukoistaa, niin robotit kohta vain hoitaa. Jos hoidettaviakaan enää riittää.

F.Sofia