Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Mitähän materaalia oli käytettetty palaneen kerrostalon eristeinä"

Pääministerin asema, Naisvuoren näyttely ja jätehuolto ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Niin kauan kuin esimerkiksi Kiina polttaa kivihiiltä, on Suomen ilmastotavoitteet turhia. Milloin tämän sisäistäisi myös vihervasemmisto?

Huomioikaa tämä

Olipahan masentava näyttely naisvuorella. Kahvilla istuessa ei näkynyt muita kuin per...ä ikkunat peitettynä ei voinu katsella kuin niitä – suurin osa vanhoja lihavia ihmisiä makkaroineen – olis voinu olla valokuvat kirjassa jota olisi halutessa voinut selata.

Ei kiva kokemus

Olen aika monessa liemessä keitetty ja räpistellyt kuiville, mutta nyt minun pitäisi tehdä kimpparoskahuolto itseni kanssa vaatii metsäsairila. Olemassa on toimiva jätehuolto, että näin meillä kuis teillä.

Sirpa

Katri Kulmuni joutui eroamaan koulutuskohun vuoksi. Nyt pm Marin tuhlaa surutta verovaroja biletyksiinsä autonkuljettajan ja henkivartijoden ollessa pasissa mihin baariin pm seuraavaksi haluaa suunnata. Ja vielä oikein korostetaan, että maksoi itse huumetestin. Ajatella, kenen muun se olisi sitten pitänyt maksaa?

Pieneläkeläinen sairaanhoitaja

Kokaiini näkyy virtsatestissä 1-5 vuorokautta.(HUSLAB). Marinin huumetesti oli pelkkää showta, koska juhlinnasta on yli kaksi viikkoa.

Luotto on mennyt

Suurin osa äideistä ei ole lasten kanssa vaan alipalkatussa hoito, hoiva, siivous, toimisto ja vuorotyössä koulutettuna. Synnyttänyt ei ole kotiin tuomittu eikä bilekiellossa. Jotain rajaa alasajoon ja solvauksiin.

Neuvoksi kiusaajalle

Pääministeri Sanna Marin on hoitanut Suomea hyvin näinä vaikeina aikoina. Annetaan tunnustus ja työrauha jatkossakin.

Nuori ja osaava

Mediassa niin rummutettiin etuuksien korotusta, vaan eipä se koskenutkaan omaishoitajapalkkiota, tämän työn aliarvostus vaan jatkuu.

Teen työtä palkatta edelleen

Karmean komea kuusi Ristimäenkatu 18 pihalla. Pitäisikö kaataa vai suojella?

67v

Vai pitäisi muka xamkin hoitajaharjoittelijoista maksamat korvaukset poistaa? Ja hah! Nostaa niitä pitää kun kaikki siellä harjoittelussa pitää opettaa. Vasta irtisanoivat opettajan joka yritti opettaa siellä koulussa jotain ja vaatia opiskelijoilta ihan perusosaamista.

XAMKin miljoonavoitot syyniin

Valtakunnan ylimmän poliittisen johtajan biletyksestä siipiporukoineen tulee väkisin mieleen edesmenneen, maailman parhaan mäkihyppääjän biletykset siipijoukkoineen.

Onko vielä luottoa

Mitähän materaalia oli käytettetty palaneen Vilhonkadun kerrostalon eristeinä kun paloi kuin soihtu. Eikö niistä ole olemassa määräykset ja huonosti vuorivilla palaa. Ei tommoisessa uskalla asua.

Jotain on pielessä

Ihana Heta Montonen, lähihoitaja, teet upealla tavalla ja lämpimällä sydämellä arvokasta kotihoidon työtä, nostit hienosti esiin vanhusten yksinäisyyden, kiitos sinulle.

Olet tärkeä

Suuret kiitokset Gram-Kodinkoneketjulle, joka tunsi vastuunsa kovaamalla tehdasvikaisen jääkaapin uudella, vaikka takuu oli mennyt jo ajat sitten. Ja toiset suuret kiitokset ansaitsee kodinkonekorjaamo Boki Oy, joka neuvoi minua, miten ko. tapauksessa menetellä. Kaappi tuotiin kotiin kätisyys valmiiksi käännettynä ja vanha vietiin pois. Tämä on sitä oikeaa asiakaspalvelua, jota soisi olevan enemmänkin.

Arto Reinsalo

Keskustaan ei pidä rakentaa Prismaa suunniteltuun paikkaan! Alue on jo nyt liikenteellinen sumppu: rautatieasema, linja-autoasema, matkahuolto, vilkas autoliikenne Toriparkkiin ja sairaalalle. Rakennusvaiheessa ja myöhemminkin suuret haitat kaupunkilaisille.

Järkeä päätöksiin

Turun festivaalin jatkot pidetty Helsingissä pääministerin virka-asunnolla. Vain WC-tilat käytössä, joita vartioitiin koko ajan, selitti Marin. Kuitenkin roisi kuva otettu tiedotustilassa, näkyy kuvassa. Pääministerin selitys vuotaa. Virka-asunnon häpäisyä.

Seli-seli

Asialliset hommat hoidellaan, muuten ollaan kuin Mariin kanat.

Näinkö mennään

Koulutettu, urheileva, hoikka nuori nainen, huippuammatissa hyvällä palkalla ja äiti. Kyllähän se ottaa päinvastaisia päähän. Katso itseäsi ja tekojasi vaikka et ole pm. Solvaus ei kaunista vanhaakaan.

Sinuakaan