Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Sähkölämmitteisten talojen asukkaat ovat hätää kärsimässä"

Pääministeri, osuuspankki ja sähkön hinta ovat edelleen tekstaripalstan keskustelussa.

Toivottavasti uusi kaupunginjohtaja tajuaa, että Mikkelin vetovoimatekijät eivät ole keskustan betonilähiöt ja liian isot koulut yms. vaan puhdas luonto, Saimaan rannat ja tila hengittää.

Parasta Mikkeliä

Lähihoitaja kotihoidossa vastaa: avanne, cystofix, katetroinnit, haavahoidot, insuliinihoito, lääkkeentilaukset, turvahälytykset, laskutusmuutokset, kuntouttava työote, jatkuva ohjaus ja neuvonta, voinnin seuranta, painon mittaus jne... Myös saattohoitoa. Työ on monipuolista vaativaa tiimityötä.

Lähihoitaja kotihoidossa yli 20 v.

Hei Sirpa. Meillä nyk. sähkö sopimus päättyy. Vanha hinta 4,45cnt/kWh. Uutta tarjotaan 28,67 /24kk ja jos se ei käy niin toistaiseksi voimassa oleva on 39,22. Vuosiarvio noin 14000kWt. Ei naurata minuakaan.

Mummo

Nuo tuomion kalkattajat eivät muista.että nyt ei eletä Miina Sillanpään aikoja, jolloin rentouduttiin virsiä veisaamalla. Tanssiminen tekis hyvää monelle muullekin.

Sk

Sanna Marin, oletko ajatellut mitä lattialla kiemurtelusi, naaman vääntelysi ja sylitanssisi tekevät pääministeri-instituutiolle ja sen arvovallalle?

Johtopäätöksiä kaivataan

Nimimerkille Hävettää: Ihan samaa mieltä, ei ole kummosia ystäviä – tai olisiko ollut set-up??

Hävettää 2

Median mukaan Marin on lomansa jälkeen osallistunut bilejuhliin 9 iltana, siis keskimäärin joka toinen ilta, tätä kutsutaan meillä päin "lomaputki jäi päälle" ilmiöksi. Tällaistako ravistelua pääministeri-instituutio tarvitsee? Nyt putki poikki ja hommiin!

Ihmettelijä

Hyvä mielipidekirjoitus "Osuuspankin johdon mahalasku" Raimo Jenulta.Toivottavasti henkilökunnasta ne jotka eivät halunneet/suostuneet allekirjoittamaan kannanottoa fuusioon eivät joudu siitä kärsimään.

Tuulikki Kaasinen

Media vois lopettaa jo tuon Sanna Marinin kiusaamisen. Marin hoitaa hyvin pääministerin postinsa. Se riittää. Jokaisella ihmisellä on oikeus vapaa-aikaan.

Hankkikaa oma elämä

Olipa todella härski teko Op:n Himaselta agitoida oma henkilökunta pankin korkeinta päätöksentekijää vastaan. Edes osittaisen luottamuksen palauttamiseksi luulisi Himasen osaavan tehdä tilanteen vaatimat toimenpiteet ja haeskella seuraavaa työpaikkaa vaikkapa Kuopion suunnalta.

Peksi

Sähkölämmitteisten talojen asukkaat ovat hätää kärsimässä. Missä viipyvät tukitoimet meille? Talven aika hirvittää! Villasukatkaan eivät enää riitä!

Palelee

Työaikana ei pämpätä. Tämän pitäisi olla selvää pääministerillekin ja muille demareille.

Selvin päin

Täysi tuki Sanna Marinille. Ministerilläkin on vapaa-aika, kun on vielä nimetty varahenkilökin. Julkisuusasioista varsinkin somessa voimme aina oppia. Myös median on tunnettava rajansa.

Marinin puolella

Muuten, la 27.8 Reino Kososen saattopv. Käykää ihmiset jättämässä PMKn ex- Urheilutalon eteen kukkia, kynttilöitä... Minä laitoin jo aiemmin, kuvan.

Tare

Nm. Realisti, osuit oikeaan täysin. Voisimmehan kyllä kerätä avustuslahjan tälle "puutteelliselle". Vai mitä?

Riittävät pienen pojan eväät