Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Lopettakaa Sannan panettelu, aina on ministerit juhlineet"

Sähkön hinta, Mikkelin poliitikot ja maatalous ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Sain sähköyhtiöltä tarjouksen ensi vuoden sähköstä, se oli nykyiseen verrattuna kuusinkertainen. Hinta vaihtelee maan ja taivaan väliltä. Jos sähkölasku on 500 euroa, niin siitä alv on 120 euroa. Kun lasku pomppaa 3000 euroon saa valtio siitä 720 euroa. Niinpä valtio saa moninkertaisen tulon sähkön hinnan noususta! Todellisuudessa kuluttaja maksaa vielä erillistä sähköveroa, jolloin kokonaisverotus on noin 33 %.

Tapio Teittinen

Suur-Savon Op:n johdon pakoon luikkiminen alueen ongelmista epäonnistui, niin voisiko ajatella että Op yhtenä merkittävänä toimijana alkaisi ratkoa myös näitä alueemme ongelmia viimeinkin.

Kansalainen

Ministeri Kulmuni joutui jättämään tehtävänsä, siinä ei itku auttanut. Mutta kuinka käy pääministerin, taitaa itku auttaa.

Mummeli

Oliko kaveriteko vuotaa medialle yksityisten juhlien kuvat ja teot? Pistitte kaverinne kuseen kait "vahingossa". Näin se alkaa kiusaaminen Suomessa, keskuudessamme. Me selvisimme työpaikkakiusaajien kynsistä!

Emme suosittele

Valtuuston puheenjohtaja Valtola (kok) on ryhtymässä epämääräisiin toimiin kuntavaalien äänikuningatarta Satu Taavitsaista (sd) kohtaan. Eikö Mikkelissä ole tärkeämpiä asioita hoidettavaksi?

Äänestäjien valitsemaa kunnioitettava

Sinä Sirpa kakkonen et taida kovin perustaa maan viljeliästä ja hänen toimeentulosta kysyn sinulta syötkö suomalaista perunaa minä syön joka päivä.

Sirpa

Lopettakaa Sannan panettelu, aina on ministerit juhlineet. Ei ole ollu kamerat paikalla kun yhtä ratikka kuski herätteli ja pyysi ronskia matkustajaa kantamaan ulos. Toinen taas kiipeili sairaanhoitoopiston ikkunalle ja ois työntyny sisälle. Tytöt rupes pitämään ikkunan kiinni ja rupes nauramaan.

Juhlia nekin

Sanna on osaava ja Suomea etua kaikessa ajava hyvä pääministeri, pitää muistaa että juttujen julkaisijoiden tarkoitu on myös vahingoittaa Suomalaista yhteiskuntaa. Mutta onneksi eivät onnistuneet. Jos pääministeri olisi vaikka kok.n ja mies ei porvarimediat julkaisi mitään mikä voisi olla negatiivista. Sannan eiintymissä ei ole mitää paheksuttavaa.

Tpa 54

Kysykää kepusta apua maanviljelijät kun olette niitä hallitukseen äänestäneet ja saattehan te niitä maataloustukia ja loput metsästä eli sahalle tukkia!

Neuvo

Kysymys Valtolalle: talvella sinun alkuperäisestä esityksestä, tuli valtuustoo esitys että äänestysaluita vaaleissa pitää vähentää Mikkelissä, vastoin oikeusministeriön ohjeitusta joka suosittaa alueiden lisäämistä, vain Sdp vastusti esitystä. Nyt haluat Sdp ykköshenkilön ulos kaupungin hallituksesta, onko ek vaali kampanjaasi, kovin on trumppimaista tai ehkä jopa putinismia.

Kysyn vaan

Satu Taavitsainen on saanut äänestäjien luottamuksen vaaleista toiseen. Äänikuningatar ylivoimaisesti. Äänestäjien tahtoa on noudatettava. Myös valtuustossa.

Herätkää valtuutetut