Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Ei oikein löydy sanoja kuvaamaan, miten rantaa on raiskattu"

Osuuskauppaväki, kuntapolitiikka ja rantarakentaminen ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Että ihmettä ihtiään, jos en hyväksy sähkön hinnaksi 13,50 niin se on 20,00 senttiä milloin vatit ovat muuttuneet oikeaksi rahasammoksi ja yksikään rahan kerääjä ei osaa sähköä tehdä että tälleen.

Sirpa

Toivottavasti seuraava pääministeri on mies. Henkisestikin kypsä aikuinen. Eikä mistään nykyisestä hallituspuolueesta.

Pieneläkeläinen sairaanhoitajatar

Huomioikaa tämä! Suomalaisten ylikulutuspäivä oli jo maaliskuussa, joten myös suomalaisten tulee muuttaa omia kulutustottumuksiaan.

Neljä vuodenaikaa

Nyt on kyllä murjaistu melkoinen vitsi, kun luin että kaupunkikeskustan elinvoima kasvaa Prisman tulon myötä. Ei kasva. Bonusten perässä juoksevat S-lampaat eivät keskustan elinvoimaa kasvata.

Escortti

"Minkä taakseen jättää, sen eestään löytää". Elämä joskus yllättää. Kaatopaikkajäte voi muuttua ongelmajätteeksi. Kaikella on hintansa. Kaikkihan on maksettava eikös juu?

Kerää, kierrätä, maksa..

Valtolan pitäisi hankkia ensin kannukset (edes yhdet), ennen kuin ryhtyy kampeamaan henkilöä, jolla on kannuksia vaikka muille jakaa.

Ratsuväen majuri

Ei Marinia kiinnosta oma puolue, vaan oma ego. Pitääkö meidän sitä joukolla pönkittää ?

Toinen demari

Ei oikein löydy sanoja kuvaamaan, miten rantaa on raiskattu Pökkään lahden pohjassa, kun rantarakentaminen on huipussaan. Kulttuurimaisema katosi.

Kuka lupasi

Miksi tämä lammasmainen kansa ei nouse näitä suunnattoman ahneita sähköfirmoja vastaan mielenosoituksin esimerkiksi? Kaiken tämä kansa nielee. Näköjään se ei ansaitse parempaa.

Kansalainen

Energiakriisin takia ensi talvena eletään katastrofaalisissa tunnelmissa monilla tiloilla. Valtavat navetat tarvitsee hirveästi sähköä ja hinnat moninkertaistuu. Hallitus ei tee mitään maatalouden pelastamiseksi.

Rilluttele yö

Monen mielestä varmasti kauhea ajatus, mutta eikös ensisijaisesti olisi pidettävä hyvä huoli heistä, jotka ovat jotain tämän yhteiskunnan eteen tehneet ja jotka tätä vielä haluavat ja kykenevät pyörittämään. Tai sitten heikommatkin osalliseksi yhteiskunnan talkoisiin.

Tasapuoli

Marin pyysi tippa linssissä anteeksi toilailujaan sekä pintajulkkisten rintojen vilautusta valtion tiloissa. Sori vaan Marin sekä demarit, ei mene tämä uhriutuminen läpi.

Näin on

Nyt kaikki vanhat pierut kokeilemaan muuveja. Laulu ja tanssi lattialla kiemurrellen auttaa kehoa vanhenemaan ja omatunto virkistää muistia. Ihana nuoruus ja monenlaiset temput suotakoon jokaiselle vieläkin.

Tasapuolisesti

Hyvä kirjoitus Juha Rautiolta (LS 26.8.) työrauhan antamisesta pääministerille. Marin on hoitanut työnsä hyvin vaikeina aikoina. Antakaamme arvostus nuorelle pääministerille.

Marinin puolella

Olen kokenut sodan kauhut, kodittomuuden, surun, sairaudet, stressin, ym, pitkän elämäni aikana. Kukaan taiteilija ei ole antanut iloa, lohtua ja rauhaa vuosien aikana niin paljon kuin Vesa-Matti Loiri, suurista suurin ja unohtumaton.

X-lotta, 96 v.

Kotihoidossa lähihoitajan sairaanhoidolliset työt ovat helpoin osuus jos aikaa on. Omaisten vaatimukset, syytökset jopa varkaudesta, tekemättömistä töistä, olemuksesta, ajankäytöstä ajavat alan vaihtoon.

Ei palkkaus

Eikös Satu ollut mukana jo edellisessäkin demareiden jakautumisessa. Tuleeko Seppälän ja "leivättömän pöydän" Leidien lisäksi vielä kolmaskin ryhmä. Demareilta loppuu kohta jaettavat. On vain jakojäännös Jarno.

Tosi on

Tämän kylän kunnallispolitiikassa tuntuu unohtuneen vanha sananlasku 'ensin tutkitaan vasta sitten hutkitaan'.

Sk

Oikeudenmukaisuutta käyttöön Satu Taavitsaisen tuomitsemisessa jo etukäteen. Täysi tuki Sadulle. Hänellä on edelleen äänestäjien suuri kannatus. Satu on uskaltanut ajaa tavallisen kansalaisen asioita.

Tupis