Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kiitos, kun autoitte kaatuneen mummon ylös"

Avuliaat kansalaiset, Mikkelin paikallispolitiikka ja kirkkoherrat ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Kiitos teille ystävälliset herrasmiehet, kun autoitte kaatuneen mummon ylös.

Kiitollinen Juvalta

Ratsuväen majurille. Vai kannuksia omaavaa kampeamassa. Pikemminkin syyttelyä ja hajaannusta aiheuttanut. Valtolalle eka kannukset.

Hyvä Oskari

Hirvensalmen seurakunta sai kirkkoherran, mutta Puumalan seurakunnalle sitä ei suotu! Onko piispalla rahankiilto silmissä?

Uskonsa menettänyt

Kyllä väärä valinta ottaa ranskalainen ydinvoimala rakentaa, mistähän maasta työntekijöitä, kun ei hommat valmistu vaiko tarkotuksela näin ohjeistetaan?!

Pettynyt

Satu Taavitsaisella ei tunnu olevaan pienintäkään aikomusta tehdä ns. omia johtopäätöksiä häntä kohtaan osoitetusta luottamuspulasta. Luottamus on hänen mukaansa äänestäjien asia ja käsissä. Strengell on ulkoistettu Taavitsaisen toimesta valtuustoryhmästä. Käsittääkseni hänelläkin on takanaan merkittävä joukko äänestäjiä. Heidän äänillään ei liene sitten vastaavaa valtaa.

LoKikka

Olen olettanut että tällä palstalla kommentilla pitää olla jonkinlainen taso ja joku ideantynkä ennen kuin se julkaistaan, mutta ilmeisesti näin ei ole. Lähes joka lehdessä on yhden ja saman kirjoittajan hengentuotos josta ei useimmiten ota oikein tolkkua mistä siinä edes on kyse.

Tuotajottasillain

Soile Kuitunenkin pelkää Taavitsaista kun ei näe eikä kuule luottamuspulasta. Päinvastoin tukee Satua kiusaamaan puoluetovereita ja virkamiehiä.

Huh

Niin se on, että vain rohkeat ja oikeudenmukaiset tuovat esille totuuksia. Kiitosta siitä ei aina saa, mutta puhtaan omatunnon saa. Voimia Satu Taavitsainen!

Tupis

Tarja Halonen ilmaisee NY Timesissa että Sanna Marin ottaa bile kuvissa ja videoilla poliittisia rooleja. Liekö sitten kyseessä sdp:n vaalikampanjan aloitus?

Pieneläkeläinen sairaanhoitaja

Onhan se hyvä, kun hallitus suunittelee avustuksia sähkö laskuun eli meitä joilla rahat ei riitä ollenkaan auttaa kovasti. Josko joku ottasi sähköyhtiöt tarkempaan tarkasteluun, mitä sieltä löytyykään?

Sirpa

Kun yökerhoon ei voi mennä farkkutakki päällä, niin voiko Rossossa syödä päällystakki päällä. Ei hyvältä näyttänyt. Vain lippis puuttui.

Sääntö sinnekin

Voiko olla mahdollista että rakennustyömailla voi työskennellä rööki hampaissa? Miten valmiissa, asutuissa kohteissa?

Voevoe

Pakotteita lähes kirjaimellisesti noudattaa vain Suomi. Isot EU-maat ostaa Venäjältä energiaa niin paljon kuin saavat.

Että silleen

Pöyristyttävää toimintaa SDP:ltä että Halonen palaisi vielä valittavien joukkoon! Hän on näyttönsä antanut ja vatkaamisen pitää loppua. Valitut vaihtoon, kun eivät osaa pysyä päätöksissä.

Onneksi en äänestä tätä puoluetta

Kylmyys ja nälkä sairastuttaa, vihastuttaa, syrjii. Rajoitteet ovat jo tuttuja meille vähävaraisille. Nyt mittakaava suurenee kun jo keskiluokkaa avustetaan.

Kestokyky

Hyvä kirjoitus Juha Rautiolta (LS 26.8.) työrauhan antamisesta pääministerille. Marin on hoitanut työnsä hyvin vaikeina aikoina. Antakaamme arvostus nuorelle pääministerille.

Marinin puolella