Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Ennen oli takkipakko kapakkaan ja nyt se takki pitääkin jättää narikkaan"

Ravintoloiden käytänteet, Kangasniemen päiväkoti ja tupakointi ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Hyvä Sivusta seuraaja! Kangasniemen päiväkodin lisäosan mittavirheessä on kyse positiivisesta ongelmasta. Päivähoitolasten määrä on lisääntynyt mm. uusien lapsiperheiden muutettua kuntaan. Myös syntyvyys on ollut ennakoitua parempi.

Susanna Pirttiaho, Kangasniemi

Jos haluatte huippuhyvää leipää tai leivonnaisia, niin käykää Miun Juuret kahvilassa Kansankadulla.

Maistuu

Mikkeliä on johtanut kepu ja kok-akseli ja hyväveliverkosto kymmeniä vuosia. Ja tässä ollaan. Velkamäärä kasvaa ja palvelut heikkenee.

Tähän on tultu

Satu tietää, Satu sanoo, Satu kaikesta vastaan pannoo. Satu yksin päättää, Satu sitten takin kääntää, Satu tekstin palstaan vääntää.

Torpan ukkeli

Lehtitietojen mukaan Mikkelin demarien valmistautuminen tuleviin eduskuntavaaleihin on jo hyvässä vauhdissa.

Ihmettelijä

Harmi kun lakolla uhkaavat hoitajat ovat enimmäkseen naisia. Jos olisivat miehiä niin Urkin konstit käyttöön ja komennus kertausharjoituksiin. Toki heidän palkkaansa pitää nostaa mutta joku tolkku siinäkin. Uhkaavat jo ihmishenkiä kun teho-osastoillakin aiotaan lakkoilla.

Ex ay aktiivi.

On se kumma kun tupakoitsijat eivät osaa sammuttaa tumppia kunnolla saatikka tipauttaa peltipönttöön vaikka pönttö on parin metrin päässä. Rakennustyömailla pitäisi varata noita pönttöjä useita, jotta nyt tapahtuneen kaltaisilta paloilta vältytään.

Entinen piippua polttanut tupakoitsija

Kuinka säästämme kerrostaloissa joissa hallitus/isännöitsijä ei talotekniikan käytäntöä hallitse. Ilmanvaihdon laiminlyönti on yksi pahimmista säästöistä.

Tunkkainen huoneilma

Hyödyttääkö työeläkkeen nosto pieneläkeläisiä jotka saavat kansaneläkettä lisäksi koska työeläke on pieni. Työeläkkeen määrä vaikuttaa kansaneläkkeeseen.

Susi

Kuuleppa sinä potato, viljele sinäkin 50 vuotta, niin kuin mekin ja tule kertomaan kuin kovasti tunnet hinkua alottaa alusta. Me muuten pärjättiin ihan omillamme.

Sirpa

Jos haluaa päivän aloittaa hyvällä mielellä ei kannata lukea sano se palstaa! Purnausta ja valitusta riittää!

Mökkiläinen

Niin ne ajat ja säännöt muuttuu. Ennen oli ns takkipakko kapakkaan pyrkivällä ja sen sai jopa lainattua portsalilta jos ei itellä ollu. Nyt se takki pitääkin jättää narikkaan. Kuka lie tällaisenkin säännön laatina.

Teepee

Sk:lle (L-S 30.8) sanon että minulle ei tule yhtään asiaa mieleen jonka pääministeri olisi tehnyt kansamme hyväksi. Maataloudenkin annetaan olla vapaassa pudotuksessa eikä hallitus inahda mitään. Jotain kahvirahaa Leppä lupasi talvella mutta mitään ei kuulu.

Että näin

Kukaan ei kiellä Marinilta bilettämistä vapaa-ajalla. Mutta jos hän biletti työaikana, se on paha asia. Milloin demarit tämän sisäistää?

Kysymys

Luonnonvarojen tuhlaamisen ja saastuttamisen takia ihmisten pitäisi kuluttaa paljon vähemmän. Talouden pyöriminen ei voi enää olla elämämme mittari.

Luomukommuuni

Milloin joku seksuaaliterapeutti on sanonut jotain negatiivista seksistä?

Kaikki käy

Kun itse kasvattaa, oppii varmasti kunnioittamaan ruokaa. Joskus on syötävä madon syömän vieruksetkin. Jotta jaksaa, on merkitystä millä vatsansa täyttää.

Omena

Aika kuivakka on Omatorin ohjelmatarjonta. Tarina, huoli ja jumppa. Vaivaset 1-2 tuntia päivässä. Kalliita neliöitä tyhjäkäynnillä. Joutais yhdistää päiväkeskuksen kanssa.

Työläinen

Mikkeliin on Savilahdenkadulle rantautunut ihana sisustusliike Country White. Tuotevalikoimassa on myös yllättäen vaatteita, ekologisuutta unohtamatta. Asioinnin kruunaa yrittäjän asiantunteva ja ystävällinen palvelu.

Ilahtunut asiakas