Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "No nyt Mikkelin on kiireesti mentävä atomivoimalaitoskauppaan"

Paikalliset energiaratkaisut, pääministerin toimet ja tienhoito ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

En ole kuullut Sanna Marinin puhuvan koskaan toista kotimaista kieltä, edes Ruotsin vierailuilla, että se kielitaidosta.

Tarkkailija

Kiitos sähkökurjuudesta kuuluu Saksan vihreille! Toivottavasti me suomalaiset muistamme tämän seuraavissa vaaleissamme. Jokainen suomalainen maksaa kovan hinnan Saksan typeristä päätöksistä.

Aina oikeassa

Videolta saimme nähdä pääministerin tanssia. Juopuneena polvillaan lattialla. Sitten kuva Turun festareilta Kesärantaan tuodun porukan biletyksestä. Tiedotustilassa paljasrintaiset naiset ja Finland kyltti. Ja nuo levinneet maailmalle. Häpäisty pm-instituutio, Suomi ja pääministerin virka-asunto.

Hämmästyttää

Jos käytte Venäjällä, välttäkää joutumasta sairaalaan. Laittavat vielä tiputukseen.

Näin naapurissa

Kiitos Parkkilanpaikallistien höylääjälle, kyllä tie on hyvässä kunnossa. Kaikkilta tiellä liikkujilta iso kiitos sinulle!

Tien käyttäjä

Kiitos teille ystävällinen pariskunta Juvalta, kun autoitte ja saattelitte minut ensiapuun. Kiitos myös lääkärille ja hoitotiimille 29.8. nopeasta ja hyvästä palvelusta.

Kaija

No nyt Mikkelin on kiireesti mentävä Atomivoimalaitoskauppaan! Saataisiin omaa sähköä ja lämpöä ja halvalla! Systeemiin ei vaikuttaisi sodat eikä muutkaan! Olisi mukava köllötellä omassa kotipesässä, jossa olisi valoa ja lämpöä! Että silleen!

Atomi