Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Erittäin hyvä asia itäradan hankkeesta luopuminen"

Kaupunginjohtajahaku, itärata ja oikorata ovat tällä kertaa tekstaripalstan keskusteluissa.

Kaupunginjohtajan valintaprosessissa alkuperäisten hakijakandidaattien soveltuvuustestien jälkeen haalittiin lisää vaihtoehtoja pöytään, ja sen jälkeen yhdelle alkuperäiselle hakijalle muistui mieleen että hänhän on ollutkin muutaman vuoden ajan Euroopan ammattikoulujen seminaareissa mukana, eikä aika riitä mitenkään toimia Mikkelin kaupunginjohtajana, joten vetäytyä täytyi, ennen valintapäätöstä.

Itsekritiikkiä tarvittaisiin

Sinulle potatos tarkennan me viljeltiin 12:sta hetaaria ja monia lajia ja minä myin ja vielä vuosien takaa kysytään, etteikö sulla olis kuorittua perunaa vielä vaikka vähän.

Sirpa

"Olen aiemmissa kirjoituksissani varoittanut tulevasta", kuulostaa samalta kuin noin sata vuotta erään ryhmän mainostama "maailman loppu tulee". Yhtä uskottavia kumpikin.

EVVK

Erittäin hyvä asia itäradan hankkeesta luopuminen, nyt vain toimeksi tämä perumaan ja poistamaan heti. Lahti-Mikkeli rata toimiva ja kannatettava!

Toimeksi vaan

Kovin myöhäisherännäinen on Soile Kuitunen. Jos hän ja Raine Lehkonen olisivat esim. parivuotta sitten lopettaneet täysin käsittämättömän tuen Sadulle, niin demareiden ja Sadunkin tulevaisuus olisi valoisampi.

Lähimmäisen vastuu