Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Lihaversiot jätän muille, enkä haluaisi niistä myöskään maksaa"

Kaupunginjohtajahaku, tukipaketti ja ruokavalio ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Mervi Simoska kaupunginjohtajaksi! Laskutaitoinen ja tietää miten Mikkelin hyvä veli -ruletti pysäytetään! Muualta tulleita viedään aina vain kuin pässiä narussa eikä mikään muutu ainakaan paremmaksi.

Nyt jotain rotia ja äkkiä

Ihmetellä saa nykyhallitusta. Vasemmistoliitto naureskeli A-Studiossa PS:n kehitysapu- ja etelä-Euroopan elvytyspakettileikkauksille. Ruoka ei riitä tällä hetkellä tarvitseville leipäjonoissakaan, eikä moni selviä talven sähkölaskuista.

Muut silti aina ensin?

Hyvä Strandman! Nyt on todellakin lopetettava Venäjän suuntaan haikailu (Itärata) ja asetettava Etelä-Savon elinvoima ja Savon oikorata etusijalle. Itä-Suomen tukipakettikin jätti meidät nuolemaan näppejämme. Pidä sinä sitten napakasti meidän puolia siellä eduskunnassa.

Miksi tyytyä vähempään?

Kaikki moittivat liikenneympyrän "ruosterinkulaa" mutta kyllä sitä mieluummin katsoisi kuin Karikon liikenneympyrän sekavaa ja epäsiistiä pusikkoa.

Katsoja

Me suomalaiset varmasti pärjäämme iiman appelsiinejä ja banaaneja, mutta kuis niitten käy, jotka niitä tuottavat, jos ja kun hinnat nousee, että tulee Suomen kokonen reikä menekkiin eli minun puolesta nostakaa vaan hintoja ihan vapaasti.

Sirpa

Työssä hoito- ja hoiva-alalla koemme ilkeyttä joka päivä omien ja asiakkaiden taholta. Nyt päättäjät ja äänestäjät suoltavat samaa en halua olla sun kanssa -leikkiä. Rahoillamme! Malli karmii ja tulos on jo selvillä. Ihan sairasta katsella, lukea, kuunnella.

Vaarallista peliä

Osuuspankin automaatti on epäsiisti keskustassa, olis paikallaan siivous!

Asiakas

Työpaikkakiusaaminen vie voimat tehdä työtä. Vuodesta 1988 asiaa opiskeltu, eikä vieläkään tajuttu. Arvoisat työnantajat! Nyt ongelma esille, koulutukseen ja valvonta. Lomalle ne jotka vaarantavat työyhteisön tekemisen. Mitä on käytös, kun selkä kääntyy?

Koulutus

Suomesta puuttuu solidaarisuutta korostavat ammattiliitot, yhteenkuuluvat työnantajajärjestöt ja kasvua tukeva hallitus.

Vanha demari

Vegelounas vaihtoehto voisi olla salaattibuffan kylkiäisenä ja voisi olla euron pari halvemmalla hinnalla. Minulle riittää yksi pääruokalaji kylläisyyteen ja mielelläni käytän paljon kasvista. Lihaversiot jätän muille, enkä haluaisi niistä myöskään maksaa.

Vaikuttaminen

Toivottavasti Omatorilta saa tänä vuonna sekä influenssa- että omikronrokotukset walk in -periaatteella ilmaiseksi ja hyvissä ajoin.

Mielipide

Taas nähtiin, että Marinin piletykset painettiin villasella. Pieni itku kansan joukossa teki ihmeitä. Ja taas ollaan niinkuin ei mitään ole tapahtunut. Luotto meni ja arvostus.

Mummeli

Olen lajitellut villasukat pareittain. Miksi? Kylmä iskee ensiksi varpaisiin.

Vilukissa