Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Nyt järki käyttöön päättäjille, junarata Mikkelistä Lahteen!"

Oikorata, lihansyönti ja Mikkelin johtajahaku ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Essoten taloushuolet eivät ole yllätys. Nyt vain asiat tärkeysjärjestykseen. Ensin terveys ja ruoka. Sitten lämpö ja seinät ja niiden sisällä liikuntakyvyttömien hoiva. Sitten opiskelu. Sirkushuvit, jos vielä euroja on jäljellä.

Talous kuntoon

Niin ne vasikat käyttäytyy kuin lehmät niille mallia näyttää. Oletko malli vai poison?

Rakastan vasikoitani

Katselin autokoulukursseja. Oho. On varaa, mistä valita. Tulipa mieleen, että moni, joka tarvitsisi laajan paketin saa halvimman, suppeimman. Tunnolliset, vastuulliset, ja jotkut rahakkaat ostavat lapselleen paljon opetusta.

Turvallisuutta liikenteeseen

Idänkauppa ja -turismi hiipuu. Lahti-Mikkeli oikorata 2600000000 euroa halvempi kuin Porvoon rata, ja matka-aika yli tunnin nopeampi Mlistä ja Kuopiosta. Nyt järki käyttöön päättäjille, junarata Mikkelistä Lahteen!

Oikoradan puolesta

Suomalainen ei syö lihaa 79 kiloa vuodessa. Ko. luvussa ovat mukana luut sekä kypsennys- ja muu hävikki. Vuodesta toiseen ja ilmeisen tarkoitushakuisesti.

Vesa Kallio

Keskusta on pettänyt äänestäjänsä ties kuinka monennen kerran, kun se ei puhu mitään koko Suomen asuttuna pitämisestä eikä maatalouden ahdingosta se puhu. Tämä tietenkin käy vihervasemmistolle joka haluaa keskittää väen yhä vain lisääntyvien sosiaalisten ongelmien betoniviidakkoon.

Pettynyt

Mikkelillä on vielä yksi kortti kääntämättä johtajahaussa! Sen kannattaa yrittää houkutella Hirvensalmen kunnanjohtajaa Mikkelin johtoon; Hirvensalmella talous huippukunnossa ja kunnasta puhutaan Onnelana ja jopa paratiisina, kyllä sellaisen kunnan johtajaa kannattaa houkutella!

Vinkkimies

Diakonian 150 juhlavuosi! Kuinka moni Diakoni voi sanoa, että on toteuttanut tehtävää sen alkuperäisessä tarkoituksessa vai onko tehnyt" pullakahvi"-diakoniaa! Onko keskiluokkaisesta diakonista menemään sinne missä hätä on suurin, onko siis aihetta juhlia ? Onneksi on joitain jotka täyttää diakonin kriteerit!

Siisti sisätyö

Aina kannattaa pyytää remontista kolme tarjousta! Meidän pieni kattoremontti: Halvin 1250,-. Kallein 2540,- Tulipa kunnon säästö!!

Aina kirjalliset tarjoukset

Tapio Lehrbäck (LS 5.9.) Marin vei muitten juhlista porukoita jatkobileisiin pääministerin virka-asunnolle Kesärantaan. Ei Kultarantaan, joka on presidentin kesäasunto. Myös minua kiinnostaisi kuulla, kuka tuollaiset juhlat maksaa.

Marin vai kansa?

Kiitokset artikkelista 6.9. "Vesilaitoksen ja Esen fuusio herättää epäilyksiä". Tältä on tuntunut, mm. energiatyöryhmän työskentelyn ajan. Jokainen päätöksentekijä lukekoon artikkelin huolella, tutkien motiivejaan ja tietoperustaansa kestävyyttä mm. vesilaitoksen yhtiöittämisen "välttämättömyydestä". Valitettavan tutulta kuulostava kirjanpitokikkailu ja ylipäänsä päätösten taidokas sanahelinällä kaunistelu mahdollisille äänestäjille vie todellisilta laskun maksajilta lopunkin luottamuksen kaupungin asioiden vastuulliseen ja pitkäjänteiseen hoitoon.

VeroVelvollinen

Oli se niin kiva, kun sai työelämässä ollessaan pukeutua nätisti. Onneksi ei tarvinnut nähdä etätyöaikaa.

Onni yhdellä kesä kaikilla

On erittäin kumma ja ihme, ettei kukaan koko maailmassa saa puolitoistametristä ja taatusti tunnevammaista ukkoa aisoihin.

Sirpa

Jokaisella on oikeus perusturvaan. Toimeentulotuki on viimeinen tukimuoto ja olen vakuuttunut, että moni sitä tulevana talvena tarvitsee. Käsittelyaika tulee olla 7 vrk, riittääkö?

Mummeli

Lopettakaa kellon kääntämiset, paistetta riittänyt aamuin, illoin.

Harmia vaan