Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Hirvensalmen vanhukset tarvii palvelevan paikallispankin ilman digihöpinöitä"

Pankkipalvelut, lääkärien kielitaito ja hoitajamitoitus ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Lehdessä oli hyvä kirjoitus Vilhonkadun palaneesta kerrostalosta. Rakennuttajan selvityksen mukaan on kyseessä rappauksella peitetty palopommi! Ja ihmeellistä että eristevilla on homehtuva luonnontuote. Kyllähän kivi on luonnosta. Paistaa, että halvalla yritetään tehdä.

Jotain on pielessä

Kyllä Sari Essayah peittoaa suoraselkäisyydellään mennen tullen erään Rydmanin.

Ei tarvitse hävetä

Raamatustani ei löydy seksuaaliterapeuttien neuvoja. "Maailman ilot alkaa huvilla hauskalla... Lopputulos tuska, kuolema".

Kaunis elämä

Miksi Essote palkkaa lääkäreitä, jotka eivät osaa suomen kieltä. Toinen lääkäri, jolla on omia potilaita, joutuu käymään kesken kaiken tulkkina toisessa huoneessa ja sitten puhelinaika jonkin lääkärin kanssa on hädin tuskin viisi minuuttia.

Jo on aikoihin eletty

Mihin ahne aikamme on menossa? Monen mielestä ammatin palkka ei täsmää vastuiden kanssa. Pitäisikö kirjattuja vastuita siis vähentää, siten niinkuin ennenkin pärjättiin, ja ihan laadulla nöyränä tehtiin. Muistettava, että työ antaa arkeen rytmin ja sisältöä, ja perustoimeentulon.

Työmoraali

Hirvensalmen vanhukset tarvii palvelevan paikallispankin ilman digihöpinöitä! Kunta viestii toimivista palveluista, olisi jo aika toimia, elinkeinoasiamies. Odotamme näyttöjä ja osaamista palkan eteen! Olet vastuussa kuntalaisille, et kunnanjohtajalle!

Pettyneet kuntalaiset

Pitää juoda pullo viinaa, ehkä tajuaa. Miespäättäjät joi, hiihti, saunoi, tanssi kera vieraiden naisten ja olivat (ovat) oikeassa seurassa. Hoitivat suhteita? Mitä! Nyt nainen ilman suksia on väärässä seurassa. Pussailu tyttöjen keskenkö tekee vaarallisen vai paljas tissin reuna?

Vai vaan kateus?

Susanna Pirttiaho; kyse on henkilöstömitoituksesta, ei hoitajamitoituksesta. Essoten hallituksen jäsenen, maisterin ja eduskuntavaaliehdokkaan pitäisi tietää termit ja niiden erot. Kun välillistä työtä tekee muu henkilöstö, mitoitus oikenee monessa paikassa. Nythän hoitaja siivoaa, kokkaa, pyykkää ja sitten hoitaa, jos ehtii.

Näinkö johdat hoivatyötä?

Ihmetyttää, että hokkalaiset antoi koulurakennuksen mennä ulkopuoliselle, vaikka olisivat etuostooikeutta käyttävinä voineet ostaa itselle tosi halvalla. Se ei enää niin kiinnosta oma kylätalo, jos kulut pitäisi itse maksaa, eikä kaikki kangasniemeläiset. Muut kylät on ostaneet koulut omaankäyttöön.

Ihmettelijä

Hyvinvointi/aluevaalien aikaan nykyinen keskustan eduskuntavaaliehdokas Pirttiaho kirjoitti tässäkin lehdessä hoitajiin liittyvää palkkaharmonisointia vastaan. Ei riitä rahat. Nyt sitten selitellään, ettei mitoitus täyty ja hoituuhan se, kun ei anneta hoitopaikkoja? Palkka kuntoon ja hoitajat hoitamaan, eikä oheistyöhön ja alkaa ihmisiä löytyä.

Lyhyt muisti