Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Hirvensalmen kunnanjohtaja on liian fiksu Mikkeliin"

Kaupunginjohtajaehdokkaat, Esen myynti ja sähköntuotanto ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Jos yksi narsisti lähtee, nousee toisesta puolueesta uusi tilalle. Herätkää nyt ajoissa.

Herättäjä

Voinko tulla hakemaan ilmaista ruokaa, joka ei kelpaa ukrainalaisille pakolaisille, kyselee ikänsä työtä tehnyt.

Pieneläkeläinen

Totaalinen itsekeskeisyys on nykyajan pahin syöpä. Olet aivan varmasti yksinäinen, jos ajatusmaailmasi on aina napasi ympärillä. Ei kukaan jaksa kuunnella sinun rypyistäsi, syömisistäsi, jatkuvasta ns. ahdistuksestasi saati mitättömistä vaivoistasi.

Mielipide

Lukekaapa Jari Tervon kolumni Sokea silminnäkijä 4.5. Hesarista.

Sirpa-Kyllikki

Teollisuutta mikkeliin! Virkamiehet etsimään isoja teollisuuslaitoksia Mikkeliin. Taloutenne ei selviä ilman uusia teollisuustyöpaikkoja. Ja asunnot täyttyvät työntekijöistä ja opiskelijat uskaltaisivat jäädä tänne, kun ois töitä!

Etsivä löytää ja menestyy!

Missä on meidän oma paikallinen sähköyhtiö, joka myy lähiseudun asukkailleen halpaa sähköä? Esim. Kokkolassa hintakatto 16c/kWh, mutta ei myyntiä ulos.

Suositaan paikallisia

Keskustelu suomalaisten humalahakuisesta alkoholinkäytöstä on aiheellinen. Se on ihmetyksen aihe maailmalla, mutta erityisesti Pohjoismaissa. Jos siellä yleisellä paikalla joku (toivottavasti mies) riehuu kännissä, kunnes poliisi korjaa pois, hän on yleensä suomalainen. Miksi? Meidän asenne siihen on salliva. Vähän hävettää ehkä – muut kyllä häpeävät meidän puolesta. Kurja sanoa mutta juomatavoissa olemme lähempänä itää kuin länttä.

Havainto

Karikon liikenneympyrässä on hienot perennaistutukset joita on ihailtu pitkin kesää. Kiitos, kuka lie suunnitellut.

Puutarhuri

Kyllähän se 0,6 täyttyy kun hoitokodeissa pannaan säppi oveen ja hoitsut siirretään jäljellä avoinna oleviin. Osa lähtee ennen siirtoja. Viis kotihoidon tarpeista vieläkään.

Mikä on tavoitteenne?

Persut hajoaa kahteen leiriin. Tämä tieto on fakta.

Loikkarit sooloilee

Hirvensalmen kunnanjohtaja on liian fiksu Mikkeliin kuin myöskin Viitasaaren "poika". Ei kannata ryvettää itseään.

Puula ja Keitele

Nyt, jos koskaan on kaupungilla, Esellä ja Suur-Savon Sähköllä mahdollisuus tehdä aurinkosähkökenttä. Meillä on tyhjällä lentokentällä asfaltoitu pohja. Samoin se on aidattu ja kaupungin. Ei ole varjostavia puita ja pohjat valmiina, joten olisi edullista toteuttaa tuotantoa, joka tuotaisi kaupungille rahaa, josta nyt on huutava pula.

Idea

Minusta hoito alalla pitäisi tehdä täys selko, kuka on hoitaja, kun uskon tasan tarkkaan, että aputyöntekijät ne hommat pistää toimimaan ja opiskelevat tytöt ja pojat.

Sirpa

Teho-osastolla koneet/henget/seuranta pakotettaisiin muutamalle. Järkyttävää! Lakko laistetaan järjellä. Vähemmän rahaa ulkomaille ja erikoissairaanhoitajille rahat. Kuolemia ette saa hoitajien syyksi.

Välttäminen

Hyvä Satu Taavitsainen! Kiitos, että puolustat ESEä ja meitä mikkeliläisiä.

ESEä ei myydä

Fortumin Rauramon palkka 3,1 miljoonaa ja kansa maksaa. Hoitajille ei vaan löydy rahaa jo on p.....e.

Ukko

No, jos atomivoimaa ei Mikkeliin, niin miten olisi aurinkokennot? Utajärvelle on tulossa 40000 ihmisen sähköt aurinkokennoista! Miltä kuulostaa?

Atomi

Onpi kyllä hölmöin teko, mitä Mikkelin kaupunki voi tehdä, jos menee myymään osia Esestä. Sama jos pakkasella pissii housuun, että lämmittäis ja kohta paleltaa vielä enenpi.

Järki hoi