Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Turvallisin mielin ajattelen tulevaa talvea"

Puulämmitys, lukemisen tärkeys ja rautatieaikataulut ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Kannatan Dirty-Harrin ehdotusta konkurssi-Mikkelin johtajaksi.

Miun Mikkeli

Kaksi esimerkkiä instituution arvostuksesta. Kuningatar Elisabeth omalla esimerkillään korotti instituution arvoa. Se näkyy laajana kunnioituksena ja arvostuksesta ympäri maailmaa. Suomen pääministeri sitä vastoin tekee kaikkensa murentaakseen instituution arvovaltaa omalla moraalittomalla käytöksellään. Hän ei ansaitse ainakaan minun kunnioitusta eikä arvostusta.

Perusarvot kunniaan

Turvallisin mielin ajattelen tulevaa talvea, koska talossani on sähköpattereiden lisäksi puuhella ja pari muuta tulisijaa sekä liiteri täynnä kuivia koivuklapeja.

Eläkeläinen

Ikänsä töitä tehnyt nauttii jo eläkettä, jolla voi ruokaa ostaa. Turha pyytää sotaa paenneiden eväitä. Niille löytyy ottajat hädänalaisista jotka ei töihin koskaan päässeet. Toimeentuloa myös sähkölämmityksen valinneille.

Mulle kaikki heti

Sivistystyöntekijä, jolla yliopistokoulutus, eikö ajankäytölle olisi tärkeämpää tekemistä kuin toisten halveeraaminen. Punnittu ja köykäiseksi havaittu.

Se koira älähtää, mihin....

Mielikuvituksen ja kielen rikkauden lähteet: painetut kirjat ja sanomalehdet. Jos on niin kiire, ettei ehdi tarttua painettuun sanaan, niin mielikuvitus ja kielen rikkaus putovat kyllä kyydistä. Kynään innoitti tarttumaan Länkkärin juttu 10.9.2022.

Salaviisas

Meille annettu sellaiset päättäjät kuin ansaitsemme. Itse olemme valinneet. Tukea tarvitsevat. Viisautta pyydän heille.

Minni

Vaadin, että me noin 8000 tulevan hyvinvointialueen työntekijää saamme palkkamme tauotta v 2023 alusta! Vähän huolestuttaa, kun "Hyvinvointialueita käynnistellään sankassa sumussa" (LS 11.9.).

AM

Boomeri, fossiili, nahistunut puolukka, vanhus. Nimityksiä enemmän eläneille. Osuvia mutta ei loukkaavia. Nahka on nahistunut, ammatti, mielipiteet ja liikuntakykykin osin. Tämä kohtaa, jos saat elää. Eläke ei oikeuta rehvasteluun. Kunnioitusta myös nuoremmille eikä aina huomautuksia. Hyvä käytös on vuorovaikutteista ja malli ilman osoittelua.

Kiitos!

Koska nyt keskustellaan junaliikenteen aikatauluista, niin paljonko matkaaika lyhenisi jos esim. Kuopion ja Helsingin väliasemilla ei pysähdytä?

Mihin on kiire?