Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kaiken kruunasi lääkäri, joka kaiken kiireen keskellä otti ystävällisesti ja kiireettä vastaan"

Hyvä lääkärikokemus, maalaisten touhut ja Mikkelin säästöt ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Kävin päivystyksessä Mikkelissä. Odotusaika lääkärille oli tosi pitkä, mutta kaiken kruunasi lääkäri, joka kaiken kiireen keskellä otti ystävällisesti ja kiireettä vastaan. Kiitos siitä ja paljon voimia valitsemastasi ammatissa.

Lea Mäkelä

Eikös nenän vuotaminen ja yskiminen ole elimistön keinoja saada taudinaiheuttajat pois limakalvoilta, keuhkoputkesta ja ulos kehosta. Meidät on pakotettu olemaan isoissa joukoissa, jolloin pöpöt siirtyy immeisestä toiseen. Hyvä, jos elimistö puolustautuu. Ruokitaan sitä ravinteilla.

Ätsih

Hyvä kirjotus Stellan kalatiskin pojasta, kuinka työssä oppi ja toinen työntekijä opetti, näin se on ollut ja on edelleen, työ tekijänsä opettaa, ei aina joka asiaa koulua, näin saadaan uusia työntekijöitä!

Vanha konsti parempi

Silloin kun minä kävin kokkikoulua laskettiin, että jos teki 100 ruokaa päivässä, niin palkka oli varmasti ansaittu, mutta työelämässä tuplaantui joka päivä. Miten lie opetus tänä päivänä. Minusta kaikki ruuan kanssa touhuaminen on antoisaa ja kivaa.

Sirpa

Ihmisen saattaminen hautaan ei tarvitse miljoonia. Voi myös olla haukkumatta vielä eläviä ihmisiä. Emme ole tasavertaisia, mutta kunnioitus vaatii hyvää käytöstä ja se lähtee itsestä.

Suomessakin

Kyllä on maalaiset törkeitä! Kun me kaupungista mennään mökille, niin ne vaan jatkaa omaa elämäänsä ja töitään, vaikka me ollaan siellä paikan päällä! Ja raivaussahat soi!

Huomio

Soitin Essoten ajanvaraukseen. Odotusajaksi sanottiin 2 min. Kuuntelin ikävää pimputusta, vuoroin miellyttävää miesääntä yli 18 min. Suljin puhelimeni. Jotain on Essotella pahasti pielessä.

Kipu seurana

Kyllä loppuu ns. raskaitten esim. hoivatyön tekijät Suomesta kun nuoret kuulevat ja luulevat että somessa pyllistelyllä saa isot rahat helpolla.

Hohhoijjaa

Mikkelin ensilumenlatu jäihin. Saadaan säästöjä, rottien torjunta käytäntöön heti.

Ehdotus