Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Älkää ottako koiraa, jos ette jaksa kouluttaa"

Haukkuvat koirat, kännykän käyttö ja Susijengi ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Älkää ottako koiraa, jos ette jaksa kouluttaa. Räksyttää jatkuvasti.

Vihainen

Olisipa joku tiemestari kiinnostunut haja-asutusten tieristeyksien näkyvyydestä, ennen kuin kolahtaa esim. Koljolantie-Hietasen tiellä.

Autoilija

Kauppa sanoo olevansa maataloutemme ystävä. Rohkenen epäillä. Jos se olisi maajussin ystävä, toki se tämän osoittaisi käytännössä. Kauppa teki parin miljardin voiton. Jos kauppa antaisi voitostaan vaikkapa puolet jussien hyväksi, silloin se lunastaisi puheensa jussien ystävänä. Silti kaupalle jäisi miljardin voitto.

Ahneet saa .... lopun

No, nyt loppui mikkeliläisten demareitten äänestäminen. Järjetöntä eripuraa ryhmän sisällä ja omien etujen ajamista. Onneksi tulevissa eduskuntavaaleissa voi äänestää muitakin kuin Mikkeliläisiä.

Jotain tolkkua ryhmään

Marin puhuu EU:ssa, että olemme olleet Venäjän suhteen sinisilmäisiä ja olisi pitänyt kuunnella Baltian maita. Eikä itse saa viisumikieltoa aikaan!

Tekopyhä

Autoilijat käyttävät tunnetusti edelleenkin paljon kännykkää ajaessaan. Erityisen paljon ihmettelen sitä, että olen usein nähnyt ammattiautoilijan tekevän näin – taksit, kuorma-autot, jakeluautot. Eikö se handsfree ole jo ihan itsestään selvä ja arkipäiväinenkin väline? Hurjinta oli kun näin bussikuskin tulevan Lähemäeltä alamäkeä käsivarret rattiin nojaten ja kännykkäänsä tekstaillen.

Hands off

Saatan olla mielipiteeni kanssa täysin yksin tässä maassa, jossa jääkiekko on pyhä asia ja menee kaiken muun edelle. Vaikken pidä pätkääkään hölmöistä lempinimistä maajoukkueillemme, niin sanonpahan vaan, että Susijengimme suoritus EM-kisoissa on jo nyt kovempi kuin jääkiekkomitalit. Nyt on kyse todella maailmanlaajuisesta lajista, jossa taso Euroopassakin on todella kova.

Pallopoika

Hoitajille oli jo luvattu palkankorotus. Ei kelvannut. Osoittaa ymmärtämättömyyttä korotusvaatimuksen yhteiskuntarauhaa uhkaavista seurauksista. Verovaroin ja velkarahalla maksettavista palkoista on kysymys.

Muille myös

Mikkeli on laatuisa paikka meille mikkeliläisille ja Suomi suomalaisille. No, onhan meillä Mikkelissä ikioma hallinnon ja talouden sekametelisoppa. Entäs sitten? Ei urputeta kaikesta. Kyllä se siitä, kotimetropolikin toipuu.

Salaviisas

Olenko oikeassa, vaiko väärässä, mutta hoitajien tulisi kertoa, minkälaisia liiton maksuja ovat maksaneet, koska kaikki lakot aina maksaa työntekijä. Puhun kokemuksen äänellä.

Sirpa

Kenenkään ei pidä lähteä orja- ja pakkotyöhön hoitoalalle.

Mitä tahansa muuta

Lääkäreille samat velvoitteet kuin hoitajille. Teholle suojatöihin tarvittaessa.

Lääkärinvala

Säästöä ja terveyttä jos ilmanvaihto toimii yöllä ja päivällä. Huono olo, hajut käytävässä, liika lämmitys kertoo missä taloyhtiö osaa säästää vai hikoillaanko wc:ssä. Jakakaa muutkin osaajat tietoa, jotta päättäjät ymmärtää.

Läpiveto maksaa!

Taavitsainen sai tilaamansa herkkua. Nyt älkää äänestäkö sitä. Saatas joku roti valtuustoon!

Jl

Missä piileksii taannoinen Sari Sairaanhoitajan sydänystävä Petteri Orpo? Nyt olis tilaisuus puoltaa hoitajien vaatimusta. Kysehän on vain rahasta!

Sk

Eiköhän nyt äkkiä pidä päivittää Halosen sopimusta siten, että maksetaan vielä ainakin pari vuotta täyttä palkkaa (sopeutumisrahaa), kun joutuu lähtemään Kainuuseen.

Hupiukko

"Tyhmä ja Ahkera ihminen on Luojan pahin vihollinen".

Vanha kansanviisaus

Veikkaan että tulevina aikoina ihmiset eivät heitä leipää roskiin, eivätkä jätä pitsan reunoja syömättä. Siitä pitää ruuan heikompi saatavuus ja hirmuhinta huolen. Tämä on pöyristyttävää kun pitsan reunat eivät kaikille kelpaa. Annan vinkin nirsoille. Sipaiskaa voita ja vaikkapa leikkelettä siihen reunukseen.

Hyvää on

Kyllä ovat käytöstavat niin nuorilta kuin senioreiltakin kadoksissa tuon pyhän lehmän eli kännykän kanssa. Jopa kesken juhlapuheen, ruokailun ja vissiin vessa asioinninkin sitä on pakottava tarve hiplata ja räplätä. Suomi on sääntöjen ihmemaa, mutta tähän niitä todella tarvittaisiin kipeästi.

Haloo

Täytin vuosia. Sukulaiset ja ystävät käyvät yksin asuvan luona harvoin. Nyt tulivat, mutta monet seurustelivat kahvipöydässä älypuhelimensa kanssa, kun halusin kysellä kuulumisia.

97 v. x-lotta

Miksi Lumme Energian yösähkö maksaa käytännössä saman kuin päiväsähkö sähkölämmitteisessä pienralossa? Olisi järkevää käyttää yösähköä kaikkeen mahdolliseen, että saataisiin valtakunnan sähkönkäyttöä tasaisemmaksi. Nyt tuo yösähkön hinta ei kyllä kannusta siihen. Varmaan Lumme saa yöenergian itse huomattavasti halvemmalla kuin päiväenergian.

Pitänee hylätä yösähkö

Moni paikkakunta saisi suoran junayhteyden Helsinkiin, jos rakennettaisiin rata Lahti-Heinola-Mharju-Mikkeli-Haukivuori. Unohtakaa Kouvolan tuntia hitaampi oikorata.

Junailija

Oulu-Kuopio-Lahti juna-aikataulu on nyt hitaampi kuin 15 v sitten vaikka Haukivuori on poistettu.

Miksi näin?

VR:n lupaama junabussi Haukivuorelle puuttuu edelleen.

Lupaukset

Voiko järjettömämpää ajatusta edes olla? Eu voi määritellä puun/puuhakkeen uusiutumattomaksi energiaksi. Ollaanko tällä planeetalla enää?

Irti Eu:sta ja äkkiä