Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kohtapa ei ole edes varaa ostaa sitä lippua salkoon, vaan on pyydettävä lahjoituksena sekin"

Kaupunkilaisten ja maalaisten työnteot sekä kierrätys ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Nyt kuulosti hyvältä. Josko meilläpäin alettas kesantopellosta tuleva heinä jalostaa biokaasuksi ja kaikki jotka huolehtii "lepopelloista kesannoista" tietää, mitä tarkotan. Minäkin omistan peltoa.

Sirpa

Paikallislehden mukaan Hirvensalmen kunnanjohtaja lähtee puolen vuoden vapaalle pitämään käyttämättömiä lomia. Tuossa ajassa jo kirjoittaa muistelmat lähes 30 v. uran päätteeksi!

Kun tänään lähden

Eikö meillä ole tosiaan muuta keskusteltavaa kuin Pride-liputus tulevan kaupunginjohtajan kanssa? En ihmettele, että Mikkelissä ollaan ajautumassa kovaa kyytiä kriisikunnaksi. Kohtapa ei ole edes varaa ostaa sitä lippua salkoon, vaan on pyydettävä lahjoituksena sekin.

Vaikka tärkeä asia onkin, niin silti

Nimim. Huomio: mitä oikein ajattelit kirjoituksellasi? Pitääkö maalaisten lopettaa työntekeminen kaupunkilaisten mökille menon takia. Jo on aikoihin eletty.

Huh huh

Minkälaisia ovat Etelä-Savon 5500 työtöntä? Mikkelissä on yli 1000 avointa työpaikkaa, joihin työttömistä ei löydy tekijöitä. Ovatko savolaiset työttömät haluttomia, kyvyttömiä vai vain työtä vieroksuvia? Onko yhteiskunnan tuet opettanut elämään työssäkäyvien kustannuksella? Onko muodostumassa yhteiskunnan ylläpitämien ikityöttömien joukko?

Hulluko töitä tekee?

Onko Kieppi kierrätyskeskus vai hävityskeskus. Tuohon johtopäätökseen tulin, kun veimme kaksi henkilöauton peräkärryllistä entiseltä kyläkoululta poistettuja tuoleja ja pöytiä Kieppiin. Meille sanottiin tylysti, että eivät saa ottaa mitään meidän kuormissa olevia tavaroita kierrätykseen, vaan kaikki 25 tuolia ja 10 pöytää kipattiin sekajätteisiin ja maksettiin niistä.

Teepee

Kiitos sinulle lähimmäiseni, joka palautit työntekijälle lompakkoni Lähemäen Lidlissä. Kiitos myös kassalle, kun ryhdyit asiaa hoitamaan – kohta sain lompakkoni takaisin. Niin kiitollisena teistä.

Suurta siunausta teille

Kun nyt on monien korkea-arvoisten henkilöiden suulla toistettu kuinka hengentärkeää työtä sairaanhoitajat tekevät, ei pitäisi olla vaikeaa maksaa siitä sille kuuluva korvaus. Florence Nightingalen aika on kaukaista historiaa.

Sk

Kierrätystori kiittää! Tänä vuonna 246 henkilöä lahjoitti Kierrätystorille todella laadukasta tavaraa vain kolmessa päivässä! Älyttömän isot kiitokset siitä! Tavarat saatiin tarvitseviin koteihin.

Ohjaamo Olkkarin ja verkoston työntekijät

Presidentti Niinistö on aivan oikeassa: stoppi venäläisten turistiviisumeille.

Heka

Mikalolla ei ole tarve korottaa vuokria, jos oppisi säästäväisyyttä ja järkevöittäisi hommia.

X

Hyvä Satu Taavitsainen, jatka vain linjallasi! Olet ollut Mikkeliläisten ja köyhien asialla!

Kannattaja

Kaupunkilaiset tulee itse sitten tekemään ne raivaussahatyöt, kun ne maalaisilta halutaan kieltää. Sitäpaitsi jos raivassaha soi aamuyöstä lähtien, johtuu kesän polttavista helteistä. Tervetuloa tekemään ne hommat.

Kiitos

Nimimerkille Huomio: Vastaavasti kaupunkilaiset jatkaa elämäänsä kun maalainen tulee kaupunkiin viettämään mahdollista lomaansa.

Tasapeli