Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Pitää vaihtaa koko puheenjohtajisto"

Poliitikkojen toimet, maatilan arki ja hoitajatilanne ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Kiitos ristiinalaiselle demarille Satu Taavitsaisen puolustamisesta. Ajojahti on käynnissä. Mielenkiintoista nähdä miten kaupunginhallitus perustelee erottamista. Eikö Mikkelissä ole muita ratkottavia asioita?

Ala-arvoista toimintaa valtuustoryhmiltä

Näin vaikea tilanne ei olisi, jos ammattiliittojen johtajat olisivat aikanaan pitäneet huolen myös sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista.

Kutsumuksella ei elä

Nyt on oiva tilaisuus laittaa stopit sekavalle menolle jota kh on toteuttanut. Pitää vaihtaa koko puheenjohtajisto. Tilapäiseen valiokuntaan ei populisteja vaan kokeneita valtuutettuja tai varavaltuutettuja, niitä riittää.

Miljoonien eurojen paikka.

No nyt on Seppälä perustanut oikean ryhmän kun on Mikkelin puolesta SDP.

Entä liitoskuntien puolesta?

Työpaikkakiusaaminen julkissektorilla on yleistä ja puoliksi hyväksyttyä, kun lähes aina kiusaaja on esimies. On rohkeasti otettava yhteyttä poliisiin, silloin asia alkaa edistyä, esim. työsuojeluvaltuutetun mahdollisuudet vähäiset ja kiusaajat ei heitä kuuntele !

Kiusaajat kuriin

Silloin kun minä olin maatalon emäntä, kaikki lehmät lypsettiin käsin, perunat poimittiin käsin, marjat ja sienet kerättiin tarkkaan ja metsästä haalittiin lihaa. Nykyisin mennään vain kauppaan ja ostetaan. Mikään ei oo niinkuin ennen.

Sirpa