Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Suuri kiinteistö, mutta asiakkaat seisoo ulkona"

Pankkipalvelut, Euroopan unioni ja hoitajien palkankorotukset ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

EU suoltaa mitä järjettömämpiä asioita meidän kiusaksi ja vahingoksi. Esimerkiksi se, että puu ei olisi uusiutuva luonnonvara. Mitä pitää tapahtua, että kansa heräisi vaatimaan eroa tuosta hirveästä systeemistä?

Natoa kehiin

Suihkussa en ole lotrannut tähänkään asti, lamput ledejä ja villasukatkin on.

Missä enää säästää

Vai on maalaiset törkeitä, kun eivät lopeta työntekoa mökkeillessä. Raivaukset ja traktorityöt on hoidettava joka päivä.

Maalaisilla ei ole lomaa

Mikkelissä pohditaan useiden luottamushenkilöiden asemaa. Luottamus menetettykin. Milloin asiat esille Mäntyharjulla?

Hys-hys

Sairaanhoitajat tarvii kyllä palkankorotukset, mutta tuommoisella uhoamisella ja joukkoirtisanomisilla ei päästä sopuun. Mutta ei muuta, kun ottakoot lopputilin ja tehtaaseen tai rakennussiivojaksi kokeilemaan, josko siellä olis paremmat palkat.

Teepee

Osuuspankilla törkeä meikinki. Suuri kiinteistö, mutta asiakkaat seisoo ulkona. Mihin neliöitä käytetään? Nykyaikaista asiakaspalvelua, säästöä vai uutta markkinointia? Meidän rahat siellä pankissa!

Asiakas

Kaksoiskansalaisuus? Pitäisikö valita, kenen takana seisot?

Kysyjä

Hoitajien pakkolaista on kova älämölö. Tiedoksi, että lakikirja on pullollaan pakkolakeja, lait kun eivät ole hurskaita toiveita. Suotta yhdestä uudesta pakosta järkytytään.

Salaviisas

Nykymenoa seuratessa ei voi välttyä ajatukselta, et raha hallitsee ja lisää rahaa. Saarn.5:9: Joka rakastaa rahaa, ei saa rahaa kylläksensä.

Ja lisää velkaa

Hoitajat haluavat viiden vuoden kuluessa 15 % palkkaa lisää, yleisten korotusten päälle.

Verot nousee varmasti

Hoitajapula on jo vuosia aiheuttanut terveyden vaarantumisia ja myös turhia kuolemia, mitkä on vain hyväksytty luonnollisina kuolemina. Pakkolailla hallitus siirtää huomion omista laiminlyönneistään muualle – tilanteessa, missä hallituksen pitäisi itse hoitaa ongelma kuntoon kokonaisvaltaisesti. Tämä tulee olemaan Marinin perintö nuorille ihailijoilleen, jotka "viis" välittävät vanhemmistaan ja isovanhemmistaan.

Majuri evp.

Haukivuoren varmasti kannattava junaseisake avattava pian uudelleen. Tarvetta olisi runsaasti molemmista suunnista.

Liikennettä

Nyt se tulee esille, ettei hoitajat elä liiton lakkoavustuksella. On etsittävä sellaisia hommia, josta saa oikeasti rahaa palkaksi. Minä erosin aikoinaan liitosta, joka oli liikeliitto ja hyvin pärjäsin ilman liiton pakkomaksuja. Eläkkeellä olen, että tälleen.

Sirpa

Jokaisesta vähänkin julkkiksesta tehdään kirja.

Lukija

Aikuisella on oltava rohkeus ja hänen on opeteltava keinot pysäyttää lapsi tyhmäilyn edessä. Ihan aikuisten oikeasti siis sanoa "Seis!" Ja perään välitön ylöspäin peukutus, kun lapsi käyttäytyy hyväksyttävästi. Lasta on ohjattava ja tuettava niin, että hän pystyy suoriutumaan ja saa onnistumisen kokemuksia.

Rotia kasvatukseen

Voitaisko lailla kieltää viritetyn mopon myynti, please. Katsastustodistus mopoillekin, jotta saadaan viritykset kuriin. Asennekasvatusta, turvallisuutta ja vahvaa vanhemmuutta tukemaan.

Kurit takas