Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Miksei noita lamppuja vaihdettu jo aiemmin, jos niistä noin kova säästö tulee"

Sähkön säästö, sähkön hinta sekä maalaisten ja kaupunkilaisten debatti ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Onko vika vanhemmuudessa, yhteiskunnan löperyydessä vai nuorten välinpitämättömyydessä ja ymmärtämättömyydessä? Vai kaikkien asenteessa, kun omat halut ja mielihyvä edellä mennään, mistään muusta välittämättä? Vastuullisuus valuu alamäkeä.

Voih

Miksei noita lamppuja vaihdettu jo aiemmin, jos niistä noin kova säästö tulee?

Rottasota

Ei jum......, Lumme Energia laittoi terveisiä: vakituisen asuntosi sähkölasku nousee ensi vuonna vuodeksi + 564 %, jos hyväksyt tarjouksen, muuten mennään toistaiseksi olevan hinnaston mukaan, joka hinnat nousi syyskuun alusta + 363 %. Kesällä sai vielä mökkisähköä + 150 %:n korotuksella. Eihän tässä ole kuluttajalla enää mitään sananvaltaa. Pitääkö tässä ruveta päreitä vuolemaan ja maakellareita tekemään. Onneks' leivinuuni ja puukiuas on!

Äähr

Tänä vuonna oli 29 000 hakijaa hoitajakoulutukseen. Palkkaneuvotteluissa sairaanhoitajien edustajalla käytössä keskiarvopalkka 3309 e riitti vetovoimaan. Koulutuspaikkoja 6000 eli 23 000 jäi ulkopuolelle. Tehyn propaganda alan kiinnostamattomuudesta ei vastaa todellisuutta.

Nähty

Hallitus halveksii syvästi omaa kansaa, kun järjestää ohitusjonoja muille kuin omalle kansalle. Tämä on maatamme rakentaneen kansamme pilkkaa.

Ei mulla muuta

Nimimerkki Huomio yritti tehdä pilaa meistä kaupunkilaisista. Tokihan me ymmärrämme, että työt on tehtävä.

Mökkiläinen

Kiepin kierrätyksestä nimimerkki Teepee. Eikö kukaan vastaa, miks piti särkee kalusteet? Ja samassa lehdessä lauant. ostetaan julkisista tiloista pelastettuja huonekaluja.

Ei tuntunu kierrätykseltä

Vai on liikuntapaikan sulkeminen viimeinen säästökeino. Kisakaaressa se oli ensimmäinen. Laittakaa kuitit talteen, kysyn keväällä, paljon tuli säästettyä kun talo on tyhjillään.

Kiinnostavaa tietoa

Nimim. Piste: Se on juuri niin. Kumpi oli ensin muna vai kana? Riittävästi on "kukkoilijoita" jo ollut.

Nöyriä, ei nöyristellen maalla

Turha verrata kuninkaallista, jolla on joka sormelle satoja työntekijöitä, asiantuntijoita ja toisten rahat pörrätä eri puolilla maailmaa. Vala on vala tehdä työ ja lääkehoito turvallisesti. Ei hutiloiden, joista olet tuomiolla ja itse vankilassa. Hoitakaa rahat ja hoito kuntoon ensin kotimaassa.

Työ ei ole koko elämä!

Hoitajat ansaitsisivat paremman neuvottelijan kuin tämän agitaattorin!

Huolestunut

Kun nyt kohkataan Ukrainasta Venäjälle haettujen orpolasten kohtalosta, niin mistään lehtijutusta ei jostain syystä selviä, puhuvatko nämä lapset lähtökohtaisesti venäjää vai ukrainaa äidinkielenään. Ne ovat kaksi eri kieltä, ja kulttuuritkin eroavat toisistaan, vaikka veljeskansoja ovatkin.

Tarkkuutta ja tasapuolisuutta uutisointiin

Syksy ja pimeys tulee: pyöräilijät älkää kiihdytelkö ennen suojatietä. Auto ei pysähdy kuin seinään ja jalankulkijat saarekesuojatiellä, siihen on tarvittaessa pysähdyttävä. Käyttäkää myös heijastimia. Liikenne on yhteispeliä.

Isoveli

Otavaan olis kiva saada ruokaapu kerran viikossa, pussit tulisi pakettiautossa perille.

90 v.

Terävä ajattelu voi tarkoittaa sitäkin, että osaa myös terävästi loukata.

Ajatellija