Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Ennen riitti kun soitti yhteen numeroon, ukot tuli paikalle"

Puiden kaato, kioskin lopetus ja poliittiset tunnuslauseet ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Loistava kirjoitus Jukka Pöyryltä. Lukekaa tarkkaan. Prosentin veron nosto ei pitäisi ainakaan pientuloisella palkansaajalla tai eläkkeelläolijalla tuntua, ettei siihen ei olisi varaa. Kannatan ajatusta.

Pientuloinen eläkeläinen

Varoitus kaikille facebookin käyttäjille, sen kautta pyörii huijaus viesti jossa kysytään oletko sinä tässä videossa. Älkää avatko sitä, se on virus! Viesti tulee jonkun tutun ihmisen nimellä.

Sirpa

Maalaisjärki puuttuu johtajilta, jotka vaativat kauppiaita vaihtamaan tuotteitten paikkoja myymälässä. Siitä on pelkkää haittaa, kun tutusta hyllystä ei löydä haluamaansa.

Mummo

Kiitos Marja-Leena Ranta mielipiteestäsi LS 19.9. Käsittelit pääministerin ja hoitajien vastuuta/velvotteita/vastuuttomuutta työssään. Olen täysin samaa mieltä. Arvotus on ansaittava ja sen voi myös menettää.

Lukija

Ei minusta lääkäri saisi huutaa potilaalle, oli tilanne mikä tahansa.

Muutakin maailmaa nähnyt

On järkyttävää että oman puun kaataminen tien laidasta vaatii valtavan byrokratian. Asia vaatii soittoa useisiin eri numeroihin ely:ssä, ja sitten vasta saa kaatolupahakemuksen. Ennen riitti kun soitti yhteen numeroon, ukot tuli paikalle. Demareiden unelma on toteutunut, eli mahdollisimman hankala asioiden hoito.

Ei mulla muuta

Huomasin kauhukseni Mikkelin Stellassa käydessäni, että Stellan kioski lopetetaan syystä tai syyttä. Samalla loppuu lippujen myynti tapahtumiin. Mistä nyt liput hommataan? Graanilta tai netistä. Kaikki eivät pysty tai osaa. Tai ainakaan asiakkaita ei ajatella. Kuka ottaa Mikkelin keskikaupungilla asiakseen lippujen myynnin? Varmaan johonkin nurkkaan mahtuu jos on tahtoa.

Mymmeli

Aina Mikkelin puolesta on ollut Antti Sajaniemen tunnuslause jo vuosikymmeniä. Seppälän demarit matkivat alkuperäistä Antin tunnuslausetta.

Kokemusta on

Mikä ihme vaivaa PS-puoluetta Etelä-Savossa? Erityisesti naisia erotetaan puolueesta jatkuvalla syötöllä ilman minkäänlaisia perusteita. Kenelle erityisesti naiset ovat uhka? Tällä menolla puolue ei saa Etelä-Savosta yhtäkään ehdokasta läpi.

Ei narsisti peiliin katso

Muista hyvä ystävä. Aurinko paistoi petäjään, paistoi se myös leppään. Hyvää ystävää ei saa koskaan pettää.

Heka