Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Palkatkaa kaupunginjohtajaksi ehdolla oleva konsultti, niin ei tarvitse joka asiaan palkata kallista konsulttia erikseen"

Kioskin lopetus, kirkon käyttö ja hoitajien kohtelu ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Ei tainnut kioski tuottaa tarpeeksi, viis vanhuksista, jotka kantoivat roponsa sinne.

Pieneläkeläinen

Mikalolla kerrostaloja ja rivitaloja, joista 15-20000 e/kk Mikalolle! Mihin ne rahat tuhlaantuu? Liekö ylisuuria palkkoja ja isännöinnin palkka-/iot?

Ihmettelen

Sinä joka luulet rakennussiivoojan hankkivan huonommin, jätä alani rauhaan. En ole enää hoitsu, haukuttava enkä kiusattava, mutta olen edelleen moniosaaja. Sain terveyteni, työyhteisön, perheeni ja työnilon takaisin. Louskuta sinä, niin loputkin lähtee!

Ovi on mennä ja tulla

Palkatkaa nyt kaupunginjohtajaksi ehdolla oleva konsultti, niin ei tarvitse joka asiaan palkata kallista konsulttia erikseen, kuten tähän asti.

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla

Kangasniemen kunnallislehdessä kirjoittaja ehdotti erillistä rakennusta lapsille, ettei kirkko mene pilalle. Vastaan kirjoittajalle, ettei rakennus käytössä pilaannu ja on tulevaisuudessakin kirkollisveron maksajia, ettei tarvitse kirkosta tehdä museota koska jonkun tahon on sekin ylläpidettävä, kaikki mahtuu kyllä joukkoon kun ajatellaan laajasti ja tullaan omista kapeista näkemyksistä pois.

Rakennuksille käyttöä

Aina ollaan isoon ääneen hoitoa vaatimassa ja hoitajan pitää sitä ystävällisesti hymyillen tarjota, mutta rahasta eli palkasta ei saa puhua saati vaatia... ei ihme että nuoret pakenee parempiin töihin.

Hoitajien puolesta

Persut erottaa osaavat jäsenet puolueesta ja jäsenet, jotka ei hyväksy tätä eroavat itse. Olisiko kiusaajan nyt tehtävä päätös ja erota kaikkien parhaaksi.

Ei Persu

Lumme energia myy Juvan keskustassa sähköä noin 10 c/kwh ja Mikkelissä he juuri ilmoittivat keskustassa nostavan hinnan 22.90 c/kwh. Törkeää.

Lopunalkua Mikkelistä pois

Vesi ja sähkö ei ole itsestään selvyys, sai moni huomata kun hanasta kuravettä laski! Suhkunruskeana ja hiuksissa uusi värisävy:)

Aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle

Minusta nyt jos koskaan olisi nuorien hoitajien paikka perustaa omat hoito- ja hoivayritykset. Töistä ei varmasti ole puute.

Sirpa

Onko Essotella tarpeeksi hoitajia tai jopa liikaa, kun henkilöstöä kohdellaan yhtä ylimielisesti, kuin ennen vanhaan? Missään ei jousteta, pompotellaan kuin henkilökuntavajeesta ei olisi kuultukaan!

Hoitajat kyykkyyn

Esen Pursialan laitos pystyy tuottamaan sähköä yli 1000 MWh päivässä. Nykyisillä hinnoilla laskettuna tuloja kertyy ensi kevääseen mennessä kymmeniä miljoonia. Siitä riittää osinkorahaa kaupungin alijäämien kattamiseen.

Ratkaisu

Ihminen kuolee luonnollisesti aina tietyn ajanjakson päätteeksi, monesti elintapojensa vaikuttamana. Hoitamalla ja lääkkeillä elinikää pitkitettynä elämä on vastoin luonnollista. Ihmisen määrittämää on eliniän tavoite.

Oi ihmisyys, oi inhimillisyys

Jos varhaiskasvatuksen täytyy olla tilanteesta toiseen laadukkaasti suunniteltua, sitä toteuttavien aikuisten oma elämä saa kai olla joskus myös suunniteltua. Joustoa työvuoroissa, kun oma työstä palauttava elämä sen sallii.

Ilolla töihin

Kun työyhteisöjen ihmisille pannaan vaitiolovelvollisuus ikävistä asioista käy näin huonosti. Liitot kerää rahat mutta missä oli ja on avut palkka ja kiusaamisasoihin puuttumisessa? Tuhansia irtisanoutunut ja tämä kansa on nyt kusessa ihan turhaa. Haukkuminen 15 % ja 5 vuotta ei pelasta!

Kuka sinut hoitaa?