Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "On hienoa, että Helsingissä saa kirkossa siunaustilaisuudessa laulaa muutakin kuin virsiä"

Virsimääräykset, osuuskaupan toimet ja Urpolanjoen puut ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Maksaisin mieluummin enemmän veroja ja korkeampiakin sähkölaskuja jos sähköyhtiöitämme ei pilkottaisi/myytäisi ulkopuolelle.

Mikkeliläinen

Mikkelin talous näköjään kestää rahoittaa yksityisen Tornimäen laitteet. Nimellinen vuokra. Muut yrittäjät vastaa itse kuluista ja investoinneista.

Ihmettelen

Tiistain lehti: Suur-Savon myynti kasvanut jopa 8,3 %! Keskiviikon lehti: Sellan kioski ja samalla oheistoiminnat lopetetaan, ei kannata. Joku johtaja sanoo,että kioski on ollut "vain kädenojennus asiakkaille". Niin sitä pitää, lähdette siis osuuspankin tielle! Huomautan, että osuuskauppakin on asiakkaita varten. Niin kauan kuin niitä riittää.

Pyy

Kiitos Jukka Pöyry ja Satu T. Esen ja meidän kaupunkilaisten puolustamisesta.

Viisaat päät nyt yhteen

Kaikki ihan kaikki joilla on elisan liittymä katsokaa lasku monta kertaa. Jos ei ole oikein millään opilla ei pääse Elisan laskutukseen. Minulle vaihtu operaattori tänään

Sirpa

Luin kirjoituksen Loirin siunaustilaisuudesta. On hienoa, että Helsingissä saa kirkossa siunaustilaisuudessa laulaa muutakin kuin virsiä. Kangasniemellä se ei ole mahdollista. Toivottavasti tulevaisuudessa täälläkin ollaan avarakatseisempia.

Sitä odotellessa.

Mikkelin kaupunkilehdessä oli juttu Urpolanjoesta ja siellä olevista puunrunkoista. Samanlaisia ovat kaikki joet esim Hanhijoki ja Liri. Tosi ikävää katsella näitä jokia. Vesi ei pääse enää virtaamaan. Miksi puita ei oteta pois? Mitä tällainen luonnonsuojelu on?

Luonnossa liikkuva

Hoitajien palkkataistelu. Maailman kirjat ovat muuten jo täysin sekaisin. Onko järkevää lähteä tällaiseen taisteluun? Ollaan onnellisia, kun meillä on rauha ja työ, josta tulee palkkaa ja ei tarvitse nähdä nälkää. Jos Suomeen tulisi sota kieltäytyisivätkö hoitajat hoitamasta haavoittuneita, kun ei tule kunnon liksaa ? Jokainen työpaikka vaatii työntekijältään nykyään paljon osaamista.

Onko järkeä?

Kartoittakaa ja julkaiskaa välillä niiden lasten ja nuorten kotiolot, ruokavaliot, elintavat, sometus, merkityksellinen tekeminen ym., joiden terveys on hyvä, oppiminen riittävällä tasolla ja mieli pystyvä käsittelemään eteen tulevia haasteita. Kaikesta tarpeellisesta, hyvää tuottavasta on syytä alkaa tiedottaa ja muistuttamaan jokaista.

Valistus

Kiitos Mikkelin Suomi-Saksa yhdistys järjestämästänne mielenkiintoisesta tilaisuudesta 20.9. seutukirjastossa. Lehdistöneuvos Joachim Bussianin katsaus Suomen lähitapahtumiin saksalaisesta näkökulmasta oli todella mielenkiintoinen. Osaatte asianne.

Lisää tällaista