Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Enää ei ammattiliittoa tarvita, koska käräjäoikeus, hallitus ja eduskunta hoitaa erimielisyydet palkka-asioissa"

Viritetyt mopot, rikollisten takaa-ajot ja lippujen ostopaikat ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Enää ei ammattiliittoa tarvita, koska käräjäoikeus, hallitus ja eduskunta hoitaa erimielisyydet palkka-asioissa! Edellä mainitut asiat hoituu muutamassa päivässä, eikä mene kuukausia. Toivottavasti sama jatkuu muittenkin ammattiliittojen kohdalla! Ps: hoitajat ovat palkkansa ansainneet!

Erkki

Mikä on viritettyjen mopojen osuus mopoihin liittyvissä onnettomuustilastoissa?

Huippukuski

Olen varma jos meitä "akkoja tarvitaan ampumaan minäkin osaan" ja tiedän että meitä on paljon ollaan kuulolla ja toivotaan jotain tolkkua tähän järettymyyten.

Sirpa

Olen mielestäni toteuttanut omia haaveitani, mutta en minä sen paremmin nuku.

Yökukkuja

Hei sinä mustavalkoisen kissan omistaja Tikkalan alueella. Lemmikkisi pyörii aamu öisin Tikkalan liittymän kohdalla liikenteen seassa!

Vähän vastuuta

Keväällä meinattiin panna toinen uimahalli kiinni huonon taloustilanteen takia, mutta kun mutkamäki tarvi rahoitusta niin heti löytyy. Että näin se Mikkelin kaupunginhallitus toimii.

Epäreilua?

Miksi Mikkelin poliisi takaa-ajoillaan pakottaa humalaiset kuskit äärimmäisiin ylinopeuksiin ja vaarantaa näin ihmisten turvallisuuden ja kaupungin infran? Eikö poliisilla todella ole nykyajan mahdollistamia keinoja hoitaa asiat kaikessa rauhassa?

Pienen lapsen isä

Lempille ja Unelmalle paljon kiitoksia herkullisesta kirsikkahillosta ja oikein mukavaa syksyä!

Sari

Keskustassa pitäisi olla lippujen myyntipiste konsertteihin. Myös heillä mahdollista ostaa liput, kaikilla ei laitteita kotona eikä autoa ja Graani liian kaukana. Hyvä palvelu on plussaa kaikille, tuo asiakkaita myös muihin pisteisiin.

Käyttäjä mennen tullen

Marinin tekstiviestistä liittokansleri Olaf Scholtzille on puhuttu paljon. Eikä turhaan, koska silloin tehtiin päätös Uniperin omistusosuuksista, mitkä nyt syyskuussa merkitsivät usean miljardin lisätappioita meille jokaiselle. Marinin tekstiviesti oli yhtä tyhjän kanssa. "Hyvää päivää kirves vartta".

Lakia opiskellut nuorukainen

Kyllä on ely:ssa tyhmää porukkaa, kun luulevat etteivät naurulokit löydä itse uutta aluetta, jos Suur-Savon rekentaa paikalle Prisman. Naurulokitkin nauravat ely:lle.

AN

Miksi demarivetoinen hallitus piiloutuu EU:n selän taakse eikä uskalla laittaa rajoja kiinni venäläisiltä, kuten kaikki muut maat joilla on raja Venäjän kanssa? Tämä sataa Persujen laariin.

Outoa

Kun sähköä on säästettävä, kaikki määräaikaiset sähkösopimukset pitäisi purkaa ja samalla kohdistaa tukitoimet vähävaraisille.

Yhteisellä asialla

Sairaanhoitajat ovat tärkeitä ja ansaitsevat kohtuullisen palkan. Samantasoisella palkalla työskentelee eri aloilla satojatuhansia ihmisiä. Sh:n ammatissa tuskin on vaaraa vammautua ulkopuolisen henkilön- tai muun tapahtuman johdosta. Tämä vaara on poliiseilla, palomiehillä,ym. monilla aloilla.

Hanski

Taas on niin Heinästä. Kirjoittaa koulujen oppilaskustannuksista, puolustaa kyläkouluja ja puoluetoveri Strandman äänestää Suomenniemen koulun puolesta, jossa 3 oppilasta ekaluokalla.

Jotain tolkkua

Kovin on hatara Venäjän raja, kun Mikkelin kaduille on ilmestynyt autoja, joissa venäjän kilvet. Ja vielä hakevat turvaa Suomesta. Ensinhän rotatkin lähtevät uppoavasta laivasta, samoin rikkaat. Jo riittää tämä venäläisten hyysääminen. Muisti on suomalaisilla näköjään lyhyt.

Mummo