Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kyllä viimeiset puolitoista valtuustokautta ovat olleet täyttä riitelyä"

Pakkolaki, määräaikaisuudet ja junabussi ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Raimo Heinänen nostaa 2015 kaupunginjohtajan valinnassa syyttävän sormen silloin valittua kaupunginjohtajaa kohtaa. Kyllä Heinäsen ja viimeiset puolitoista valtuustokautta luottamushenkilöinä toimineiden on aiheellista katsoa peiliin ja kysyä itseltään, että oletteko toimineet rakentavasti ja antaneet kaupunginjohtajalle ja muulle johdolle vahvan tuen Mikkelin kehittämiseksi. Vastaus löytyy peilistä. Kyllä viimeiset puolitoista valtuustokautta ovat olleet täyttä riitelyä, jossa kaupunginjohtajalla on pyyhitty pöytää ja viety edellytykset toteuttaa välttämättömiä muutoksia. Rahaa on haaskattu liian avokätisesti ja eletty yli varojen.

Taustaseuraaja

Ns. pakkolakia ei olisi tarvittu, ellei hoitajat olisi uhanneet jättää tehohoitoa ja kotihoitoa tarvitsevat ihmiset hoitamatta. Siis, hoitajat, olkaa hyvät ja katsokaa peiliin. Onneksemme on vastuullisia päättäjiä, jotka eivät hädässä olevien sairaiden heitteelle jättöä hyväksy.

Vastuu työssä

Essotea ei paljon kiinnosta vakinaistaa määräaikaisia sijaisiaan ainakaan yhdellä erikoisalalla joka muuttaa vuodenvaihteessa keskustaan.

Sivusta seurannut vakkari

VR:n lupaama junabussi Haukivuorelle puuttuu edelleen.

Odottelen