Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Hyvin on rikkakasvi hierakan viljely onnistunut Mikkeli-Juva välillä"

Puolison ajotaidot, hoitajien työolot ja Stellan äänimaisema ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Mieheni oli omasta mielestään loistava kuski 20-vuotiaana. Silloin 5-kymppiset ei osanneet ajaa. Nyt 50-v:nä hän on loistava kuski, nuoret ei osaa ajaa. Vielä tulee aika kun hän 70-v:nä on liikenteen paras kuski.

Niitä aikoja odotellessa

Kun vähintään 7000 venäläistä tulee päivittäin suomeen eli me ollaan suomeksi sanottu hirmu isossa kusessa ja olen varma, että kohta sairaanhoidossa oikea kiire vasta alkaa.

Sirpa

Perussuomalaiset nyt teillä on joukoissanne huippu ek-vaali ehdokas, nimittäin Jaana Strandman. Toivottavasti olette huomanneet sen! Kootkaa rivinne kasaan niin saatte edustajan eduskuntaan ja Etelä-Savo hyötyy!

Äänestän

Hanski: Hoitajat riskeeraavat itsensä esim. eril. tartuntataudeilla: flunssat, influenssat, sairaalabakteerit, Esbl:t, Mrsa:t, tubi:t, koronat yms. Jopa hullunlehmän- tauti-riski ollut. Olemme olleet pelkojen etulinjassa, silti hoidettu. Entä jos tulisi sota, vaadittaisiinko vielä rintamalle hoitamaan?

Tule sinäkin hoitamaan

Pidä kuule Hanski tietämättömyyteesi hoitajien työoloista ihan hiljaa ittelläs. Meneppäs vaikka päivystykseen vl:na tai psyk.oslle juttelemaan työn vaaroista joita ei mielestäsi ole olemassakaan hoitajilla...

Niin monta mieltä kun miestä

Osuuspankin johto tekee tyhmyyksiä tyhmyyksien perään. Nyt ns. myytiin osuuskunnan omaisuutta maksukyvyttömalle.

Pian ex-asiakas

Hyvin on rikkakasvi hierakan viljely onnistunut Mikkeli-Juva välillä. Kypsä korjattavaksi.

Karseen näköinen

Stellaan ei haluta boomereita norkoilemaan. Sunnuntai klo 9, poppi ja mainokset pauhaa. Säästäkää mieluummin sähköä älämölön sijaan.

Kadulta eksynyt

Honkamaa kehuu srk:n taloudenhoitoa, mutta ohittaa tärkeimmän: hyvän sanoman, jota kirkon tulisi julistaa, eikä se ole edes tasa-arvo vaan Jeesuksen antama missio. Srk jätti väliin jopa oivallisen Se löytyi -mahdollisuuden tarjota pelastusta.

Vaalit lähellä

Mikä puolue ottaisi kopin vastuuttaa kansalaiset perustarpeistaan huolehtimaan ja merkityksen ymmärtämään. Kiitollisuutta yhteiskunnan huolenpitoa kohtaan, vaikkakaan yhteiskunta yksin ei voi rajattomasti hyysätä vastuuttomuuteen ajautunutta väestöä.

Velvollisuutena perusopit, ottakaa kopit