Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Toivottavasti joukkue säilyy hyvin pitkälle samana, niin ei ensikaudella tarvitse taistella sarjapaikasta"

Jalkapallokausi, russofobia ja hoitajien työ ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Alkakaas päättäjät miettimään ilmaisia tai edullisimmasta päästä hyvinvointia tuottavia juttuja. Niitä tässä ajassa tarvitaan. Töihin työpaikan arvoihin mukautuvia tyyppejä. Tai arvot uuteen syyniin. Arvoristiriita vie voimat.

Tukea ihminen ihmiselle

Yhteiskunnan tuottamat palvelut tähtäävät ihmisten hyvinvointiin. Myös asiakkailla on vastuu kunnioittaa ja arvostaa avuntarjoajaa, huolenpitäjää, opettajaa. Kiitollisuutta kaikesta saadusta. Työntekijät ansaitsevat inhimillisen kohtaamisen jokaiselta.

Joustot kohta joustettu

On aikoihin eletty, kun tuhansien eurojen sähkölaskuilla yritetään ihmisiä saada russofobisiksi.

Määrääkö täällä Washington ja Bryssel?

Olisi hyvä mainita uutisissa myös Kalle Rovanperän kartanlukijan nimi. Tärkeää molempien osuus.

Ei rallia seuraava

Kyllä hoivaan tarvitaan myös vähemmän koulutettua väkeä. Parityöskentely kelpaa kotihoitoonkin. Syrjintään eikä kaverin valintaan ole enää varaa. Hoitokodeissa on paljon työtä missä voi auttaa ja lähihoitajalle jää aikaa ja käsiä. Haluanko ohjata näitä käsipareja? Sairaanhoito on eri hoitajille ja lääkäreille. Yhteistyö on nyt opittava vastuita rikkomatta.

Syrjitty

Hyvää hoitoa ei ole vain toimenpiteet. Hyvää lähihoitoa on läsnäolo ja ajan antaminen. Vähemmän koulutetut ja uudet käsiparit ovat erittäin arvokkaita. Kanssaoleminen on tärkeää ei turhaa. Osaammeko, haluammeko?

Arvostus

Samaa mieltä Pihlajalinnaan siirtymisestä, esim. toimistomaksut noussu paljo, ja onko porukkaa vähennetty ku ei puhelimeen vastata.

Asiakas

Kiitos Juha ja pojat sekä koko MP:n joukkue jännittävästä jalkapallokesästä. Kun pelit alkoivat loppukaudesta sujua, oli urskissa mukava jännätä omiensa puolesta. Toivottavasti joukkue säilyy hyvin pitkälle samana, niin ei ensikaudella tarvitse taistella sarjapaikasta. Hyvää syksyn jatkoa koko joukkueelle. Tavataan kuplassa talven harjoitus-otteluissa.

Vanha vakituinen katsoja

Haukivuoren rautatieasema avattava pian!

Matkustaja

Toteutuuko lapsen oikeus, jos hoito kotona puutteellista? Jos huoltajan arvoperusta ja laaja-alainen osaaminen täysin toista, kun varhaiskasvatus määrittää? Jollain kai oikeus puuttua perheen asenteisiin ja tapoihin lapsen parhaaksi.

Pieni mieli ristiriidassa

Sähkölakko 1977: romantiikkaa kynttilänvalossa ja ruokaa spriikeittimellä. Sähköpula: paluu juurille.

Salaviisas

Kun hoitaja istuu toimistossa, hän todennäköisesti kirjoittaa tai lukee raporttia. On hyvä, jos hoitajat ehtivät myös pohtia työhön liittyviä kysymyksiä yhdessä.

Tieto ehkäisee hoitovirheitä

Kuules nyt Majuri evp. Totuus on se, että ennen Marinin biletystä jotkut miehet panivat taseet töihin ja veivät meidät tähän Uniper-seikkailuun. Etkö muista tai etkö halua muistaa? Fortumin pomojen hartioiden koosta en tiedä, mutta kuitenkin ehkä sen verran leveät, että niilläkin kohtuullisen korvauksen jaksaa kantaa.

Nainen mallia 75 v.

Maastopyöräilijät Urpolassa; muistattehan, että ne reitit, joilla ajelette, on koiran ulkoiluttajat ja muut metsässä kulkijat tallonneet jopa vuosikymnenien aikana. Koko reitti kulkee valmiita polkuja pitkin. Satuin lukemaan vaatimuksista, että kävely kiellettäisiin niillä reiteillä. Nyt on sopu hyvin säilynyt ja ystävällinen kiitos on kuulunut, kun polkua olen antanut pyöräilijälle. Toivon, että näin jatkuukin.

Kulkija