Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Myönnän olleeni kohtuuton Marinin bilettämiselle"

Hoitajien palkankorotukset, venäläisten maakaupat ja kissakahvila ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Tehyn Rytkönen kehui uutisissa 3.10., miten hyvä, kun saatiin n. 18 %:n korotukset, niin nyt sairaanhoitajan palkka alkaa kolmosella. Ei siis tiennyt, että jo ennen tätä keskipalkka heillä oli 3 309 e. Ja siten osalla paljon suurempikin, 40 000 e/v. Mitähän miettivät rehelliset hoitajat puheenjohtajansa lausunnoista?

Faktaa

Vielä löytyy osasta perussuomalaista selkärankaa ja antoivat tukensa niille puolueen jäsenille, jotka potkittiin pois puolueen jäsenyydestä. Tukijat erosivat puolueesta ja osa jopa luottamuspaikoista. He eivät hyväksyneet epäasiallista kohtelua erotettuja jäseniä kohtaan. Osaavaa porukkaa katosi puolueen riveistä, näinkö perussuomalaiset toimii politiikassa.

Ei puolueen jäsen

"Olet niin nuori, että olet vielä niin innokas". "Tuon ikäisen luulisi jo osaavan". Jos haluatte hoitoalalle uusia tekijöitä korjatkaa itse oma asenteenne. Palkka on nyt korjattu. Se on vain osa työtä jota tehdään yhdessä. Istua saa mutta ei solvata.

Omaisetkaan

Venäläisille eikä muillekaan EU:n ulkopuolisille ei pitäisi myydä maata palaakaan Suomesta.

Ehdoton ei

Olen Karjalan evakko, eikä Venäjä myy metriäkään maata ryöstämältään kotiseudulta. Miksi Suomesta venäläiset saavat ostaa jatkuvasti maita ja mantuja! Putin tulee ja ottaa ne omakseen "ikuisiksi ajoiksi."

Harlulainen

Olemmeko kasvattaneet sukupolven joka ei halua/pysty käsillään muuhun kuin kännykkäänsä näpyttelemään. Monin tavoin raskas hoitotyöhän vaatisi fyysistä ja psyykkistä kanttia kestämää ihmistä ihan lähituntumassa.

Ruudun taakse mä piiloudun...

Vielä Uniperistä (5.10. mielipiteeseen) se, että Rinne-Marin omistajaohjausministereineen nosti Uniperin osuuden n. 50%:sta 78%:iin. Lisäksi allekirjoittivat 8 mrdin kaupat. Turha vierittää syytä heidän tekemisistään muille.

Lukija

Naiselle mallia 75 v. Myönnän olleeni kohtuuton Marinin bilettämiselle. Eihän hän todellisuudessa voinut asialle mitään. Miehet ne panivat taseet töihin. Ehkä yhteisellä illallisella voisimme sopia erimielisyydet.

Majuri evp (77 v)

Ei tarvitse ihmetellä, jos ryöntejijäpula terveydenhoidossa. Itse alan nuori työntekijä, eikä työn arvostuksen puute innoita täällä. Palkkauskaan ei huimaa. Ei edes yksityisellä puolella. Pakkolait, pakkorokotukset, kiitos ei. Mieluummin vaikka Ruotsi/Norja työkohdemaana, siellä arvostus ja palkka parempi. Ammatinvaihtokin mahdollinen. Orjaksi, enkä sylkykupiksi suostu .

Hoitaja

Niin paljon vihaa ja masennusta ihmisillä että tarvitaan "kehräysterapiaa", Mikkeliin on saatava Kissakahvila, silitettäviähän riittää ja varmaan silittäjiä myös.

Hyrrrmau

Pihlajalinna/ESTT. Työterveyshuollon ajanvaraus ja ns. takaisinsoitto täysin ala-arvoista. Kyllä ennen oli paremmin.

Pettynyt asiakas

Jokainen tekijä hoitoalalla ansaitsee hyvän kohtelun/ohjauksen ammattitasosta riippumatta. Uusi ja sijainen! Et ole alistettava, etkä sinä "vakituinen" ole siihen oikeutettu. Nyt tekijä ja meininki tarvitsee rangaistuksen.

Työsopimus