Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Oikea päätös Mikkelin kaupungilta pysäyttää ruoka- ja puhtauspalveluyhtiön perustaminen"

Tukipalveluyhtiö, maakaupat ja työpaja ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheena.

Oletten asia ytimessä, ettei venäläisille olisi saanutkaan myydä maata ja kiinteistöjä. Nytten pitäisi rokottaa niitä ketkä ovat myynneet osoittaa heitä vaikka sormella aluksi.

Ärsyttää nähdäkin

Oikea päätös Mikkelin kaupungilta pysäyttää ruoka- ja puhtauspalveluyhtiön perustaminen. Eipähän tarvitse sitä kautta maksaa taas vuosittain syntyviä miljoonatappioita kuten hyvinvointipalveluissa tulee käymään ja joista Mikkeli on aina maksanut vähitään 60 %, päötösvallan ollessa vain 40 %. Siihen ei Laukkasellakaan ole ollut valittamista. Mikkelin pitää ottaa asiat omaan hallintaan ja lopettaa touhut näiden maakunnan itäpään politiikkovenkoilijoiden kanssa.

Ihmettelijä

Ihana juttu Länsi-Savossa 7.10. Taidemuseon työpajasta nuorille. Mukava kuulla tästä toiminnasta. Tässä ajassa se antaa voimaa ja uskoa tulevaisuuteen. Kirjoituksen mukaan nuorilla on vahvasti inhimillisiä arvoja; ovat suvaitsevaisia ja omaavat positiivisen ihmiskäsityksen.

Myönteisyyttä tarvitaan