Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Kiusaajat riekkuvat

Marja-Leena Ranta jeesustelee ihmeellisesti kirjoituksessaan. Mikään virkavala ei anna ohjeita ihmisen vapaa-ajan viettoon. Kaikilla on oikeus yksityiseen elämään, asemasta riippumatta.

Sinulla on lapsellinen kuva kuninkaallisista. Hoveissa on tapahtunut ja tapahtuu kaikenlaista, inhimillisen elämän koko kirjo. Briteistä on ilmestynyt suomeksi monta kirjaa. Uskoisin, että Lumme-kirjastot auttavat tarvittaessa.

Ja Elisabetille maistui kyllä gintonic. Ajattelin itsekin tekaista sellaisen vaikka ironisesti tätä höpsöä hallintotapaa ja sen suomalaisia ihannoijia ajatellen. Suosittelen sinulle samaa. Ja Marja-Leena: höllää samalla nutturaa. Ajatus kulkee ilmavammin.

Sanna Marinia ovat vainonneet muutamat viihdelehdet työkseen. Ne julkaisevat netissä liikkuvaa roskaa eivätkä niin sanotut toimittajat vaivaudu tarkistamaan asioita. Minä pitkän linjan toimittajana häpeän nykyisten rappiotilaa.

Marin kuten myös presidentti Niinistö on vedonnut, että edes lapset jätettäisiin rauhaan. Sitäkään ei ole kuunneltu. Valokuvaajat päivystävät jatkuvasti.

Lue Euroopan laatulehdistä, miten Suomen hallituksen ja pääministerin toimia kommentoidaan. Miten jatkuvan kriisin hoidossa on selvitty monia muita maita paremmin. Sitä hämmästellään maailmalla.

Sinä sen sijaan päätät liittyä työpaikkakiusaajien jonoon. Eikö sinua edes hävetä?

Kauko Hirvonen

Kirjoittaja on pieksämäkeläinen.