Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Mites olisi, jos lehmäkahvila Mikkeliin, saisitte kahvimaidotki samalla"

Eläinkahvilat, Mikkelin säästöt ja työterveyshuolto ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Raimo Heinänen ehdotti 5 miljoonan säästöä Mikkelin sivistyksestä ja hyvinvoinnista. Siinäpä olisi ollut houkutteleva myyntivaltti, kun Mikkeliin toivotaan lapsiperheitä tulevaisuutta turvaamaan. Eläkeläisille pelkästään eläen tämä kaupunki kuolee suurten ikäluokkien mukana.

Sitä kai haluattekin?

Herätys Essoten johto! Kuunnelkaa henkilökuntaa, Pihlajalinna ei vastaa puheluihin ja takaisinsoitto voi tulla vasta seuraavana päivänä! Mennäänkö päivystykseen vai yksityiselle ja lasku Essotelle?

Hätä kädessä

Etteikö muka hoivalaitoksissa ole "apukäsille" hommia. Ensimmäiseksi kartoittakaa kaikki avustavat työt ja työllistäkää. Tulijoita on palkalla! Toiseksi pankaa ruotuun porukka joka ei arvosta näitä töitä tai jokaisen työn tekijää.

Apukäsiä tarvitaan!

E-S Thh oli Valtolan johdossa ensiluokkainen ja ajan sai nopeasti. Nyt Pihlajalinna, eikä lääkäreillä enää tunnu olevan aikoja.

Kohta työterveys muualta

11.10 juttuun liittyen; Aurinkopaneelien hyöty on siinä, että ne tuottavat suurin piirtein ennustetun määrän sähköä. On aivan sama, mihin aikaan vuodesta ne sen tuottavat, ja on aivan sama, mihin asiakas sitä sähköä käyttää. Verkko ja paneelit toimivat yhdessä, ja vastaavat kokonaissähkön tuotannosta. Aurinkosähkö ei mene hukkaan, vaikka tuotanto olisikin enemmän kuin kulutus koska ylijäämä menee myyntiin.

Ilowatti

Pihlajalinnan tth:ssa reseptien uusinta vain varaamalla aika etälääkärille. Uusinnan jälkeen saat 20 kpl reseptin, vaikka uusittavassa reseptissä oli 100x2.

Tervetuloa Kivikaudelle

Kaupunginhallitukseen on tullut järki mukaan.

Kiitos Esen puolesta

Vai vielä kissakahviloita, koirakahviloita, mitäs muita elukkalahviloita. Kahvitelkaa kissojenne kanssa kotonanne. Nyt jäitä hattuun tällaisena aikana.

Verorahat

Mites olisi, jos lehmäkahvila Mikkeliin, saisitte kahvimaidotki samalla.

Huuhaata

Kuinka paljon ja milloin alennetaan kaupungin johtavien viranhaltijoiden palkkoja, kun puolet alaisista siirtyy vuoden vaihteessa hyvinvointialueelle?

Veronmaksaja