Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kunpa pienen pieniä persoonallisia kahviloita ja kioskeja tulla tupsahtelisi pitkin lähiöiden kulmia"

Kahvilat, valtion rahankäyttö ja ikinuori Ressu ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Ihminen tarvitsee sopivasti merkityksellistä tekemistä. Nuoret liikkumaan ja töihin. Ihmiset jotakin työtä tekemään, mutta kun koneet tekee kaiken. Antaa ihmisten masentua tai häiriökäyttyäytyä. Sopiva määrä vastuullista tekemistä olisi lääke monelle.

Lääke

Korkea koulutus. Oma arkielämä täytyy olla tosi pelkistettyä ja ajatusvapaata, jotta työn tai opiskelun puolesta jaksaa kaiken tarvittavan tiedon analysoida, ja tehdä asiat tärkeysjärjestyksessä ja muistaa kaiken lisätiedon, jota tulee pitkin päivää, ja jälkeen analysoida, missä välissä niihin vastaa. Kuluttavaa. Osa pystyy, osa uupuu, osa ei halua tuohon rumpaan edes lähteä.

Itselleen sopiva työelämä

Kunpa pienen pieniä persoonallisia kahviloita ja kioskeja tulla tupsahtelisi pitkin lähiöiden kulmia. Ei taida nykyään olla mahdollista pienin kustannuksin yksin yrittää pienimuotoisesti oman toiveen mukaisesti? Omat vahvuudet olisi käytössä.

Haave

Kolmas sektori voisi olla se yhteiskunnastamme puuttuva organisaatio, joka verosidonnaisesti saisi kaikki ihmiset automaattisesti kuulumaan yhteisöön, joka tarjoaa yhteisöllisiä palveluita ja tarvittaessa tukea. Kirkon sana ei nykyisin vakuuta isoa osaa kansaa, mutta hekin tarvitsivat lähtökohtaisesti jonkin turvallisen yhteisön elämänsä tueksi ja lohduttajaksi.

Vapaa-ajattelija

Kyllä te naiset olette ihmeellisiä! Minulta putosi pankkikortti kassalla maahan. Kaunis, nuori rouva nosti maasta kortin minulle. Otti oikein sydämeen. Teissä naisissa on jotain äärettömän hienoa!

Antti

Ei päättäjillä huolta, miten oma kansa pärjää. Esim. keliaatikot ku poistettu se pieniki korvaus. Rahaa jaetaa maailmale ku joku vähänki vihjaisee moneen asiaan, nyt vaaditaa AL Holiin vapaaehtosesti menneille, ei kuulu Suomen maksaa. Kuten ei luonnon ennallistamisesta, ei järkeä.

Oletteko noin vietävissä

Palvelukodin asukkaalla/ asukkailla korona tartunta. Lääkäri kieltää lukitsemisen omaan huoneeseen. Asukkaat eivät ymmärrä tilannetta ja poistuvat huoneistaan. Kenen etu, levittää tautia kaikille? Hoitajana ei jaksa ymmärtää.

Suojapuku

Ikinuori Ressu hurmasi. "Kato mitä sä teit"....

Ysäri

Eikös meidän pitäs saattaa rajat Ruotsin kanssa yhteisiksi, ettei meidän pääministeri joutus vallan kokonaan hukkaan ja pois ihan tolaltaan.

Sirpa

Toivottavasti tulisi se ilmastonmuutos ensi talvena oikein voimallisena kun sähkö meinaa loppua sekä kallistua aivan hirveästi.

Toive