Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Presidenttinä Sauli Niinistö on ylivertainen"

Presidentinvaalit, palvelunumerot ja Rosson lopettaminen ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Nimimerkki "raha tärkeinpään" on varmasti tyytyväinen, koska täällä on muutama päivittäistavarakauppa, sairaala, kirkko ja hautausmaa. Muuta ei tarvita, etteivät rahat tuhlaannu turhiin tai kivoihin hullutuksiin.

Kahvia maidotta

"Olette jonossa" kirjoittaa täyttä asiaa torstaina! Kukapa ei olisi kuunnellut samaa nauhaa, eikä vain Essoten numeroon soitettuaan! Maan tapahan tuo suorastaan jo on! Potkivat kai pellolle luurinnostajansa voidakseen hankkia tilalle kalliita tietokoneita, joiden käyttöön pakottavat myös asiakkaansa, kun nauhoitusten kuuntelemiseen kyllästyvät! Hienoa bisnestä tietokonefirmoille, mutta ei niin hienoa sairaille ikä- ja muille ihmisille, joiden varat eivätkä aika riitä puhelinta kalliimpiin digivälineisiin. Etenkin, kun vero- ja velkarahaakin mätetään muualle kuin omien kansalaisten tarpeisiin.

Omille ensin

On Mikkelissäkin pelattu aktiivisesti kirvestä.

JV

Presidenttinä Sauli Niinistö on ylivertainen. Hänen seuraajansa ei niitä saappaita helposti täytä, eikä gallupit suuntaa näytä.

Runoilija

Minä olen vankasti sitä mieltä, että Mikkelin asiat ei korjaannu koskaan, jos nämä vanhat ei saada syrjään siis totaalisesti pois vallan kahvasta, jota he eivät osaa käyttää tai hallita, ei sitten ollenkaan. Näin se ikävä kyllä on.

Sirpa

Tuliko Siiskoselle vasta budjettiesityksen jälkeen selville, mikä merkitys Esen tuloutuksilla olisi kaupungin alijäämiin. Minulle asia valkeni kirkkaasti ennen kaupunginvaltuuston äänestyksiä, kun kaupunginjohtaja sen selväsanaisesti kertoi ja kirjallisesti esitti.

Jo

Inkluusiossa ei toteudu laki, joka määrää opetuksen järjestämisen oppilaan ikätason ja oppimisen edellytysten mukaan. Kaikki samassa, ei kenellekään hyvä. Erityistukeen kuuluvat erilaiset opetusmenetelmät, -materiaalit, rauhallinen ympäristö, yksilöllisyys. Voi toteutua vain pienluokassa erityisopettajan koulutuksella.

Pisat todistavat

Kun Mikkelin kapungin päätöksenteossa mainstream on, ettei haluta nähdä tosiasoita eikä uskalleta tehdä ratkaisuja faktojen perusteella, eivät päättäjien jälkiselittelyt paljon imagoa paranna.

Myötähäpeää

Lukekaa maanantain 24.10.2022 Kauppalehdessä takasivun artikkeli "Rahakas Espanja velkaantuu lisää" ja mietitään miten meillä Suomessa on asiat.

Me hölmöläiset

Hienoa että Ukrainan jälleenrakentamisesta ja sen suunnittelun aloittamisesta jo hyvissä ajoin puhutaan. Kustannukset ovat valtavat ja pääosaa näyttelevät EU ja Yhdysvallat. Vielä vaan pitäisi saada mukaan maksumieheksi tuhon aiheuttaja Venäjä. Rahaa siellä kyllä on ja lisää löytyy ulkomaisilta pankkitileiltä. Nyt siis suunnitelmat pöytään myös näiden asioiden osalta.

TTV

Kyllä on suuri menetys kun Rosso lopetetaan. Suomen parhaat pizzat on siellä syöty!!

Eve

Pieni kuten suurikin huusholli ei menesty jos uutta, hienoa pitää saada vaik. velaksi, entineki kelpais kyl, mut sit mietitää, myytäskö tuo ainut lypsävä lehmä tosta pois, vanhusten syy kasvavii sote menoihi.

Eikö päättäjät päätä, vaan konsultit

Turvaistuimet autoissa pakollisia. Missä laki, joka turvaa lapset netin saalistajilta?

Tavallinen perhe

Ei pitäisi Toyotan ottaa missään nimessä Tänakia takaisin talliinsa jos tallissa vähääkään on isänmaallisuutta. Siinä saa Kalle heittää mestaruushaaveitansa romukoppaan monta kertaa tulevina vuosina.

Kallen puolesta