Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Tuli kallis päätöksen hakumatka mummon kortille"

Kirjatut kirjeet, kehittämisalusta ja taidemuseo ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Haimme taksikorttia mummolle, kaikkien selvitysten jälkeen tuli kirjattu kirje. Mummo otti taksin (muuta mahdollisuutta ei ole liikkumiselle) ja ajoi toiveikkaana postiin hakemaan kirjettä. Negatiivinen päätös oli kirjeessä taksikorttihakemukseen. Tuli kallis päätöksen hakumatka mummon kortille melkein 30 e. Nillekin rahoille olisi ollut järkevämpää käyttöä!!

Älytön juttu

Museoiden yö ja taidemuseo. Kannattaako kaupungin ylläpitää taidemuseota muutaman valokuvan takia?

Jo toisen kerran pettynyt

Kaupunkikehitysjohtaja J. Riihelä, mitä tarkoittaa strateginen kehittämisalusta?

Ei ymmärrä

Suomen kohtalon kysymyksessä eli ennallistamisessa pääministeri sanoo että me pyrimme vaikuttamaan esityksen sisältöön. Joku minimaalinen liennytys jonka Suomi voi saada tästä "vaikuttamisesta", se on yhtä tyhjän kanssa. Se tiedetään kuinka vasurihallitus "vaikuttaa". Antaa kaiken periksi. Ei näin, vaan jyrkkä ei koko ennallistamiselle kuten Ruotsi teki.

Tiukka kanta

Keskustan, kuten muidenkin puolueiden pulmiin paras lääke olisi laittaa aina ja ikuisesti oman kansan etu ykköseksi. Tästä kansa totisesti kiittäisi. "Mutta se ei käy, ei kertakaikkiaan käy..." Näin laulaa Lapinlahden Linnut.

Eikö käy?

LS:ssa oli juttu biohajoavien muovipussien aiheuttamasta harmista Bio-Sairilan jalostamolla. Ongelma on, ettei Mikkelin kaupoista saa ostettua paperipusseja. Miksi? BS:ssa kuulemma on, mutta hassua lähteä sieltä ostamaan.

Päivälehdet diginä