Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Maalaisjärjellä varustettuja lapsen tarpeet huomioivia rakastavia tavallisia ihmisiä"

Varhaiskasvatus, säännöt ja median tasapuolisuus ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Suomessa käytöksellä on ollut sosiaalisia odotuksia. Tiedetään, että häiriökäyttäytyminen johtuu jostakin. Olisiko aika uskaltaa puuttua riskitekijöihin. Vihamieliset tai välinpitämättömät kasvattajat ja epäjohdonmukainen kasvatus tarvitsee ohjausta.

Häiriköstä hyväksytyksi

Itsemääräämisoikeus ei tarkoita, että ihminen saa tehdä mitä tahansa. Meillä on laki ja yhteiskunnan säännöt ja suositukset, joiden on tarkoitus johdattaa jokainen hyväksytyksi hyvinvoivaksi kansalaiseksi. Rajat käyttöön ennenkuin turmio valtaa maan. Huomataan hyvä, mutta paha vaan paukkuu.

Pam

Kyllä moni asia tehty vaikeaksi, kuten varhaiskasvatuksen opetus. Ei lapset tarvi liian oppineita hoitajia, vaan maalaisjärjellä varustettuja lapsen tarpeet huomioivia rakastavia tavallisia ihmisiä. Käytännössä nähnyt tämän tasapainoisina lapsina. Lapset erilaisia, hoitopaikat yksilöllisiä.

Kyllä lapsi kertoo

Miksi media puhuu aina, että oikeistopopulistinen puolue sitä ja tätä, mutta koskaan ei puhuta että vasemmistopopulistinen sitä ja tätä. Populismia löytyy myös vasemmalta.

Tasapuolisuutta kehiin