Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Suuret kiitokset kaikille oppaille mielenkiintoisesta ja asiantuntevasta retkipäivästä"

Onnistuneet retket, hyvä asiakaspalvelu ja Biosairila ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Nyt pitää nauttia uusmökkiläisten valoista jotka valaisevat meidän pihan ja laiturin. Selvää säästöä sähköstä.

Naapuriapu

Biokakkaa, biokakkaa, eikä sitä muuta ookkaan... Biosairila on osottumassa Mikkelile katastrofiksi. Ei lupia, vain laittomia kaivantoja. Loputon rahan reikä. Eikä tuotteita. Tätä on tuotu esille kymmenen vuotta. Voi rakkaat päättäjät, kun olitte niin viheriöitä.

Vanha ukko

Turkkiko muka ei hyväksy Suomea Natoon sen takia, että Suomi suojelee terroristeja. Jo se kuuluisa "sokea Reettakin" näkee, mistä homma kiikastaa. Turkki on täysin riippuvainen venäjän energiasta. Putin siis kiristää Turkkia. Jos sallitte Naton laajenemisen, energian toimitus loppuu.

M.o.t

Onkohan Suomi tarpeeksi tarkka myös niin sanotuista ystävistä, kun pikkusen epäilen.

Sirpa

Ristiinan pk saneeraus oli täysin epäonnistunut, ja syy ei ollut Mikkelin vaan päätökset tehtiin silloin Ristiinassa.

Mielenkiintoiset kuviot

Sain ahaa-elämyksen. Olisiko meidän aikuisten ja lasten syytä oppia tunnistamaan pahan olon aiheuttajat ja meidän aikuisten tukea lapsia niitä käsittelemään.

Huomaa paha

Littaanko mahdollisesti lapsen joitain piileviä tunteita, jos koko ajan ohjaan mukavan tekemisen pariin vahvuuksien kautta. Annanko lapselle mahdollisuuden kertoa aidoista tuntemuksistaan? Kaikki tunteethan on sallittuja. Aion jatkossa selvittää mikä minkäkin tunteen aiheuttaa.

Aikaa lapselle

Suuret kiitokset kaikille oppaille mielenkiintoisesta ja asiantuntevasta retkipäivästä Ristiinan Brahelinnasta lähtien aina Sotakoulun lämpimien seinien sisälle saakka.

RR

Kiitos Domin narikkapojalle ja lipputarkastajalle ystävyydestä 5 marraskuuta!

Sisarukset

Elimistömme tarvitsisivat varmaan samassa suhteessa jotakin erittäin terveellistä, kun sinne mättää jotain epäterveellistä. Tai sairastuakin saa, ken haluaa. Kysymys kuuluu, onko yhteiskunnallamme varaa antaa yksilön valita.

Tasa

Voisi Mikkeli jo lopettaa liitoskuntien kuppaamisen, koulut, kirjastot. Itse olette talous tilanteenne aiheuttaneet.

Kenen syy

Tunnen olevani joskus kuin alamittainen kala, joka on laskettava takaisin järveen.

Ahvena

Autuaita ovat puheliaat, sillä he saavat kuuntelijan.

Raamattua mukaellen

Kriisikunnaksi vaan ja kaikki palvelut seis. Ihmiset heräisi ajatukseen, että itsekin täytyy asioilleen jotain tehdä ja tulisi myönnetyksi ihmisten ja eläintenkin kuolevaisuus. Loputtomalle lällylle avuntarjonnalle rajat.

Omavastuu