Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Sovimme kaikki samoille kaduille luvallisesti, kun sovimme luvattomastikin"

Pyöräily, Puumalan seurakunta ja bussipysäkit ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Tiitinen, hyvä asia Länsi-Savossa pyöräilystä. Sovimme kaikki samoille kaduille "luvallisesti" kun sovimme "luvattomastikin".

18 vuotta odottanut

Eikös tuo tuttu ja turvallinen Puumalan srk ole paikallansa kuuluu nyt pakko liitettynä vaikka mihin isompaan.

Ulkokultaisuutta pinnan alla

Lupaamme olla entistä aktiivisempia seurakuntalaisia Puumalassa, kun ei sentään Savonlinnaan jouduttu.

Toiveikkaat

Saimaan pääkaupunki, Mikkeli!!?? (alueuutiset). Johan pomppas! Sijainti lahden pohjukassa. Eiköhän se olis S.linna tai L.ranta jos joku pitäs olla sillä nimikkeellä.

WK Puumalasta

Taitaa poliitikoiden mielestä olla Suomella rahaa jaella maailmalle jos joku vähän vihjasee. Nyt ilmaston nimissä. Kyllä joka maa aivan itse kehotetaa laittamaan rahaa ja elämään saastuttamatta. Tääläkin tarvitaa omiin monenlaisee asiaan, ei kurjistamiseen enää. Vaikka vihreät ja vasemmisto nii tahtoo.

Stoppia rahanjaolle

Miksi Keskussairaalan bussipysäkillä ei ole penkkiä ja katosta. Jalkavaivaiset, sydänoireiset ja muut vaivaiset lepuuttelisivat mielellään bussia odotellessaan.

Flatus

Mielestäni Hannu Hoskonen on kepun ainoa isänmaallinen kansanedustaja. Muut ovat poismenneet.

Mielipide

Kun vihervassut kääntyivät naton kannalle, se tapahtui hampaat irvessä. He pelkäsivät kannatuksensa romahdusta sekä sitä että jos Venäjä miehittää maan, heidän unelma sosialistisesta liittovaltiosta ei toteudu.

Arvio

Eikö tietoinen ajatusten pyörittely voi olla niinkuin meditaatiota, tarvitseeko siihen aina Idän oppeja?

Kysymys

Eläkeikä merkitsee työpaikalla "lupaa" nälviä. Vain hyvä työyhteisö/johtajuus osaa hyödyntää vanhan tekijän taitokapasiteettia. Ja vain jos eläkeläinen taitojaan valittamatta, valikoimatta ja itseään ylistämättä osaa jakaa. Maksakaa mielummin palkka nuorille koulutetuille eläkepäivien saamiseksi. Työkulttuurin on uusiuduttava, eikä 24/7 edes rahanhimosta.

Muu harrastus

Kiitos sukulaiset ja ystävät yhteisestä lounaasta, teitte siitä juhlan! Kiitos Rami Visulahti hyvästä ruuasta ja ystävällisestä palvelusta.

Hanski

Onko ihan pakko täräyttää toosa täysille heti aamusta? Voisi ajatella muitakin asukkaita. Apukeinoja löytyy kun viitsii. Hirveä herätys.

Kuulolaitteetkin keksitty

Eräälle mummolle oli haettu ns. asiointikyytejä ja vanhus- ja vammaispalvelun hykäyspäätöksen joutui hakemaan taksilla. Tätäkö tarkoittaa päätöksen määräys käyttää ns jukista liikennettä?? Mulle kävi samoin ja lisäksi henkilökortin uusimisessa. Silloin joutuu henk.koht. käymään Mikkelin pol.lait. ja tietenkin pakosti taksilla!

Kohtalotoveri 80 v.