Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Suomen luonnon suojelu on parasta isänmaallisuutta"

Luonnon suojelu, ydinvoimala ja EU ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Suomen luonnon suojelu on parasta isänmaallisuutta. Ei metsiä vessapaperiksi Kiinaan vaan satsataan siihen, että voimme säilyttää ja palauttaa upean metsäluontomme. Pitkän tähtäimen toimet kannattavat, ei pikavoitot.

Pike

Olkiluoto 3n taival on ollut käsittämätöntä tarpomista surkeudesta toiseen, eikä sille tunnu loppua tulevan vieläkään. Jos näitä Heinäluoman pieniä vihreitä miehiä ei Nordstream-putkesta löytynytkään, niin väkisinkin tulee mieleen josko sellaiset ovat olleet pahanteossa OL3ssa kun tuliteriin putkistoihin ilmestyy säröjä heti koeponnistuksessa.

Sabotage

Kiitos sinulle, joka toimitit ostoskärryyn unohtamani käsilaukun prisman neuvontaan.

Hajamielinen

Mistähän punaiset ajattelee saavansa ruokaa tulevaisuudessa kun lähes kaikki pitää ennallistaa? Mistä he ajattelevat saavansa puutavaraa taloihinsa? Ainiin, he asuvat betonissa.

Kateus vie kalatkin järvestä

Muistanko oikein, kun aikanaan oli äänestys mennäänkö eu:hun vai ei. Kokoomus oli liittymisen kannalla sankoin joukoin. Nyt oikein välikysymystä pukataan, kun samainen eu määräilee, miten täällä Suomessa pitää metsiä ja järviä hoitaa. Elikkä sitä saa mitä tilaa.

Timppa